Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Є Полтава.Блин классно Вам),может Полтавсая обл есть Кременчук
Шкода, що я не з Волині) Також зустрілася б з Вами)Одиноко мені, всі якось по регіонах збираються,спілкуюся...
А я одна,як билина при дорозі))))))))).
А може це накраще?)))))
25хв пройшло, Ніхто не обізвався?))(((()))))))
Ну как Вы держитесь)Є Полтава.
Давно с микрозаймамиНу как Вы держитесь)
Чесно вже краще, тільки з мамою натягнуті відносини, до всього можна звикнути, як говориться.Ну как Вы держитесь)
Ничего,с мамай нужно больше разговаривать,внимания больше,тепла,они чем старше,тем больше в этом нуждаются),Предлагаю дружить,и обмениватся опытом)Чесно вже краще, тільки з мамою натягнуті відносини, до всього можна звикнути, як говориться.
Я только за!)))Ничего,с мамай нужно больше разговаривать,внимания больше,тепла,они чем старше,тем больше в этом нуждаются),Предлагаю дружить,и обмениватся опытом)
Недобачила, з банками з 16, з займа и близько рокуНу как Вы держитесь)
Post automatically merged:
Давно с микрозаймами
Нас,только двое,чтоли.Полтавщина и область видимо жирует))))),кроме насЯ только за!)))
Я взагалі думала, що я одна тут така)Нас,только двое,чтоли.Полтавщина и область видимо жирует))))),кроме нас
))),как бы этот сайт раскрутился,было бы хорошо,ну реклама на тв,или хочет человек взять кредит онлайн,а его бах и вынесло сюдаЯ взагалі думала, що я одна тут така)
Это Вы прям в точку.!!!))),как бы этот сайт раскрутился,было бы хорошо,ну реклама на тв,или хочет человек взять кредит онлайн,а его бах и вынесло сюда

У меня тоже уже больше годаЯ только за!)))
Post automatically merged:
Недобачила, з банками з 16, з займа и близько року
Какие у Вас??У меня тоже уже больше года
Чесно говоря,ннкоторые вспаминаю тут))))Какие у Вас??
Я теж згадую тут))))Чесно говоря,ннкоторые вспаминаю тут))))
И все страххи)))))Я теж згадую тут))))
Страхи нарахунок МФО,каллів в минулому. Живу в теперішньому і є плани на майбутнє!!!))))И все страххи)))))
Істина !!!))),как бы этот сайт раскрутился,было бы хорошо,ну реклама на тв,или хочет человек взять кредит онлайн,а его бах и вынесло сюда
Привіт, сьогодні була зустріч у Луцьку 2год назад!!!!І
Істина !!!
і як погуляли ? я сьогодні лише зареєструвався тутПривіт, сьогодні була зустріч у Луцьку 2год назад!!!!
Как все прошло,Вы нерозбамбили хоть одну будку)))))Привіт, сьогодні була зустріч у Луцьку 2год назад!!!!