Где правда насчет Монетки?

• Автор теми Автор теми Дин
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 43
  • Перегляди Перегляди 3K
Та вони шандарахнуті як і всі. Монєтка поставила на прозвон мене і моє оточення, керівництво та бухгалтерію. Дістали всіх. Але я нічого нікому не винна, якщо не згідні - нехай доведуть в суді!
Автодозвон навіть тих кого не знаю.Постійні погрози я на межі...У вайбер присилають фото батьків,родичів погрожують що будуть підписувати що це «мошеники»і пошлють в нашу газету(((

Автодозвон навіть тих кого не знаю.Постійні погрози я на межі...У вайбер присилають фото батьків,родичів погрожують що будуть підписувати що це «мошеники»і пошлють в нашу газету(((
Опануйте себе, розумію що важко. Я це пройшла. Далі виконавчий напис нотаріуса, суди.

Та вони шандарахнуті як і всі. Монєтка поставила на прозвон мене і моє оточення, керівництво та бухгалтерію. Дістали всіх. Але я нічого нікому не винна, якщо не згідні - нехай доведуть в суді!
Як ваше керівництво відреагувало?

Опануйте себе, розумію що важко. Я це пройшла. Далі виконавчий напис нотаріуса, суди.
Може бути суд?
На що вони ще здатні?і чи можна домовитися про оплату тіла?
Надписі ще не було але як заходжу на сайт то пише що передано в колекторську компанію.але погрози присилають у вайбер

Останнє редагування:
Як у Вас зараз з цею Монеткою. Вся робота на вухах, все начальство і сусіди, життя як в Аду, ще й вагітна... Добре що в декрет пішла а то б з'їли і звільнили напевно((( Як довго терор був на роботі???
Я подала в суд. Ухвалу показала керівнику. Я нікому нічого не винна!
Ви перші подавали?

Як у Вас зараз з цею Монеткою. Вся робота на вухах, все начальство і сусіди, життя як в Аду, ще й вагітна... Добре що в декрет пішла а то б з'їли і звільнили напевно((( Як довго терор був на роботі???
Вже точно не пам'ятаю.приблизно 5 днів. Зараз суди про визнання напису таким що не підлягає виконанню.

Прислали мне монеька сегодгя,что типа в понедельник получат исполнительную надпись еотариуса и будут действовать,сегодня зашла в кабинет монетки и написано,что Монетка продали коллекторам.Кому верить?Ровно 2 месяца просрочки
Верить в лучшее))) продали значить никаких надписей в ближайшее время не ждите ваш долг оплатили калы и адьюс:luboff:.

Назад
Угорі