Где они откапывают номера???

• Автор теми Автор теми zhefkin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

zhefkin

Форумчанин
Дописи
92
Реакції
51
Бали
5090
zhefkin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Позвонили знакомому с которым я уже года 2 не общаюсь, его номер нигде не указывал, страницу вк удалил, фейсбук пустой.... Как и откуда? Знаю, что номера родственников в реестре банков есть, а знакомых откуда? Еще и номер номер новый, который я даже не знаю. Интересуюсь поскольку не хотел бы чтобы знакомых прозванивали каждые 5 минут.

zhefkin, банки, новая почта, базы

И еще вопрос в догонку: долговая консолидация, мфо таким может заняться? Если все долги в купу збить, то получится приличная сумма. К примеру коллекторы скупят долги одно человека и в суд.

И еще вопрос в догонку: долговая консолидация, мфо таким может заняться? Если все долги в купу збить, то получится приличная сумма. К примеру коллекторы скупят долги одно человека и в суд.
В суде выделят в отдельное производство каждый "долг"

В том то и загвоздка, что его номера нового даже не знаю, и он не родственник, не поручитель. Что его со мной связывает?
Вас абсолютно ничего не связывает?
Может работали вместе, жили рядом,?

zhefkin, мене це також дуже цкіавить. В мене так маніки друга знайшли, з яким ми майже рік не спілкувалась.... От як??? До сих пір загадка.. Новою поштою нічого не відправляли друг другу, на одній роботі не працювали,живемо х*р його знає на якій відстані друг від друга.... Звонять і питають, знаєте таку-то? Він каже, що не знаю. І ніфіга, все одно періодично прозванюють і питають, знає він мене чи ні, кожен раз каже,що ні, і все заново...

Позвонили знакомому с которым я уже года 2 не общаюсь, его номер нигде не указывал, страницу вк удалил, фейсбук пустой.... Как и откуда? Знаю, что номера родственников в реестре банков есть, а знакомых откуда? Еще и номер номер новый, который я даже не знаю. Интересуюсь поскольку не хотел бы чтобы знакомых прозванивали каждые 5 минут.
Це яка компанія???? Бо у мене ваша готівочка в фейсбук бачили фото сертифікату про проходження курсів весільного організатора 4річної давності. Так взяли і по франківську за цією професією відрили 2х людей. З однією я бачилась один раз в житті, говорили хв 10. А з іншої так трохи знайомі. То їм дзвонили тіпа передати мені що на мене в суд подають)

Вас абсолютно ничего не связывает?
Может работали вместе, жили рядом,?
Общались много, но это было более 2-х лет назад. Единственное, где фигурировали наши фамилии, это в киевстаре оформлял 3 карты на шару и его указал. Все понял)))) Там был долг по одной карте 100 грн и киевстар коллекторам продал, вот и в базу залили его фамилию. Уххх а то я подумал, что сейчас ВСЕ знакомые начнут звонить. Понял всю схему
Post automatically merged:

Це яка компанія???? Бо у мене ваша готівочка в фейсбук бачили фото сертифікату про проходження курсів весільного організатора 4річної давності. Так взяли і по франківську за цією професією відрили 2х людей. З однією я бачилась один раз в житті, говорили хв 10. А з іншої так трохи знайомі. То їм дзвонили тіпа передати мені що на мене в суд подають)
moneyBOOm постарались))) Они больше всех смсками спамят

Общались много, но это было более 2-х лет назад. Единственное, где фигурировали наши фамилии, это в киевстаре оформлял 3 карты на шару и его указал. Все понял)))) Там был долг по одной карте 100 грн и киевстар коллекторам продал, вот и в базу залили его фамилию. Уххх а то я подумал, что сейчас ВСЕ знакомые начнут звонить. Понял всю схему
Post automatically merged:

moneyBOOm постарались))) Они больше всех смсками спамят
Вот Вам и ответ на Ваш вопрос

Насколько я понял основной сливатель данных это Приватбанк

пишите заяву в Киберполициюи МВД.Они взламывают данные.
Стати жертвами таких шахраїв легко, адже у майже ста відсотках випадків, більшість інформації необхідної для «очищення» рахунку зі всіма вашими заощадженнями, злочинці отримують саме від своїх потенційних жертв. Іноді люди самостійно перераховують кошти на рахунки шахраїв як оплату за товари чи послуги навіть не підозрюючи, що їх ошукали та добросовісно оплачені блага вони не отримають.

Схеми різноманітні та часто передбачають неодноразовий перерахунок коштів через мережу банківських установ по всій країні.
Для швидкого розкриття даної категорії злочинів та припинення злочинної діяльності таких «комп’ютерних геніїв», необхідним є забезпечення негайного реагування на повідомлення громадян про вчинення відносно них шахрайських дій.

На сайті Департаменту кіберполіції Національної поліції України функціонує форма зворотнього зв’язку за посиланням «https://cyberpolice.gov.ua/declare/», де громадяни можуть подавати звернення в разі вчинення відносно них протиправних дій в мережі Інтернет.

Алгоритм залишення заяви на сайті дуже простий та доступний для всіх без винятку громадян:

1.Зайти на головну сторінку сайту Департаменту кіберполіції за посиланням «https://cyberpolice.gov.ua».

2.В лівому верхньому куті головної сторінки сайту ДКП відкрити розділ «Зворотній зв’язок», після чого відкривається сторінка з роз’ясненнями громадянам їх прав та обов’язків в рамках Закону України «Про Національну поліцію», Закону України «Про звернення громадян», статтею 383 Кримінального кодексу України про кримінальну відповідальність за завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину.

3. Після ознайомлення з вищезазначеним документом, а саме «Пам’яткою, щодо ведення єдиного обліку в органах поліції заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події» (в кінці документа необхідно поставити відмітку напроти слова «Ознайомлений» та натиснути «Продовжити»)

4. Після чого на екрані відображаються сторінка з «Формою для подачі електронного звернення», де необхідно вказати інформацію про заявника (обов’язкові реквізити: ПІБ, дата народження, адреса проживання, номер телефону, електрона поштова скринька), інформацію про подію(де вказуються дані про зловмисника, назва шахрайського ресурсу, номер карти шахрая, опис обставин події та інше )

5. В нижній частині звернення необхідно поставити відмітку «Даю згоду на обробку моїх персональних даних» та відмітку «Я не робот»

6. Після цього натиснути «Відправити»

7. Cторінка браузеру оновиться і до перегляду відобразиться інформація з номером звернення по якому в подальшому можна дізнаватися про рух звернення.

8. Після того як відділ моніторингу проведе аналіз по зверненню, заявника буде проінформовано (на вказану електронну пошту), куди направлено звернення для подальшого розслідування та внесення відомостей в ЄРДР.

9. Про рух звернення можна дізнатись надіславши питання на електронну пошту [email protected].

Електронні звернення громадян
Як подати звернення до Міністерства внутрішніх справ України

Звернення, оформлене відповідно до вимог законодавства, можна подати у робочі дні:
Поштою:вул. Академіка Богомольця, 10, м. Київ, 01601
Електронною поштою: [email protected]
Форма для подання електронних звернень громадян: Завантажити
Особисто (усно) під час особистого прийому:
вул. Академіка Богомольця, 10, м. Київ

• Подобається
Реакції: sab
zhefkin, мене це також дуже цкіавить. В мене так маніки друга знайшли, з яким ми майже рік не спілкувалась.... От як??? До сих пір загадка.. Новою поштою нічого не відправляли друг другу, на одній роботі не працювали,живемо [censure] його знає на якій відстані друг від друга.... Звонять і питають, знаєте таку-то? Він каже, що не знаю. І ніфіга, все одно періодично прозванюють і питають, знає він мене чи ні, кожен раз каже,що ні, і все заново...

Если вы хоть раз пополняли счёт ему на телефон или друг другу перекидывали деньги, то приват легко сливает эту инфу

Если вы хоть раз пополняли счёт ему на телефон или друг другу перекидывали деньги, то приват легко сливает эту инфу
ні, ні разу , ні тел не поповняли, ні гроші на картки не перекидали. Хоча картка приватовська в нього є, в мене перше питання за це було.Просто як зі мною звязали,оце не понятно(

ні, ні разу , ні тел не поповняли, ні гроші на картки не перекидали. Хоча картка приватовська в нього є, в мене перше питання за це було.Просто як зі мною звязали,оце не понятно(
Эти упыри имеют ещё информацию полностью всю и обо всех, благодаря продажным ментам, которые сливают свои внутренние базы.
У меня нашли людей, с которыми я непосредственно никогда не имела никаких соприкосновения, но у нас есть общие знакомые, вот они и выходят через пятое колено на кого угодно

Соц сети открыты? Например он в лучших друзьях есть, они его номер пробивают и вуаля, ну это как вариант.

Частенько пишут, что с привата номера берут. У меня соседу позвонили и назвали по полным ФИО на номер который, указан только в привате.
Но в тоже время, отцу звонят на другой номер, не тот что указан в привате. звонят на тот что при заявке указывался в других мфо.

Соц сети открыты? Например он в лучших друзьях есть, они его номер пробивают и вуаля, ну это как вариант.
У тому то і справа,ВК і ОК видалені, ФБ і інста закрита в мене була ще до просрочок.... х*р його знає...

У тому то і справа,ВК і ОК видалені, ФБ і інста закрита в мене була ще до просрочок.... [censure] його знає...
Во так само видалила до прострочок а фб закрила і мамі теж а вони їй дзвонить на сімку що в приваті є і на сімку яка для інету звідки другу взяли не зрозуміло

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі