Светлана
Only read
- Дописи
- 5922
- Реакції
- 9588
- Бали
- 6780
Светлана не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А де таке написано?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А де таке написано?
Это тогда считается что они вам отправили деньги на карту как благотворительность,потому как у них нет законных оснований выдавать кредитыА де таке написано?
здесь кто писал что у ваша готивочка нету лицензии?это правда?
Читайте тему по ним ,не знаюЗдесь т
здесь кто писал что у ваша готивочка нету лицензии?это правда?
а как же их договор?Это тогда считается что они вам отправили деньги на карту как благотворительность,потому как у них нет законных оснований выдавать кредиты
Я вас такой же нарисую и скажу что вы мне должны)а как же их договор?
У меня 14 МФО)) может у кого то ее нету))хоть не много повезёт)))Я вас такой же нарисую и скажу что вы мне должны)
Примерно так же и с теми у кого нет лицензии,нет лицензии -можно даже суда не ждать ,потому что их не существует
З позитиву в просрочка це те,що ви стаєте сильніші!!! Стресостійкість піднімається вгору!) На початках я теж переживала,чесно кажучи пережили страшне,а зараз стидно самій перед собою,що в той час так розкисла і найобідніше,що мене такою бачили діти(((( Повірте,це такий товчок в спину,щоб іти далі і бути сильною!!!! Зараз будь-які труднощі і непорозуміння для мене дурниці!!! Чесно,коли бачила що дзвонить незнайомий номер,тиск піднімався до найвищої точки,а зараз навіть можу підняти телефон і спокійним монотонним голосом поговорити з ними)))) Звичайно розмовляю законами,а їх це виводить із себе)))))) Дякую форуму,за обізнаність в законах! Дякую,що всі підтримують завжди один одного!!!! Дякую,що наші юристи допомагають нам розбиратись в ситуаціях з листами,документами,.... Так що тримайтесь і не розкисайте!!!!!я вам заздрю.У мене скоро підуть просрочки і я не уявляю як все це переживу,якщо почнуть звонити сусідам,родичам і на роботу.Це такий сором!Я працюю в лікарні,це ж будуть головному лікарю звонити......Капєц
Дякую Вам.З позитиву в просрочка це те,що ви стаєте сильніші!!! Стресостійкість піднімається вгору!) На початках я теж переживала,чесно кажучи пережили страшне,а зараз стидно самій перед собою,що в той час так розкисла і найобідніше,що мене такою бачили діти(((( Повірте,це такий товчок в спину,щоб іти далі і бути сильною!!!! Зараз будь-які труднощі і непорозуміння для мене дурниці!!! Чесно,коли бачила що дзвонить незнайомий номер,тиск піднімався до найвищої точки,а зараз навіть можу підняти телефон і спокійним монотонним голосом поговорити з ними)))) Звичайно розмовляю законами,а їх це виводить із себе)))))) Дякую форуму,за обізнаність в законах! Дякую,що всі підтримують завжди один одного!!!! Дякую,що наші юристи допомагають нам розбиратись в ситуаціях з листами,документами,.... Так що тримайтесь і не розкисайте!!!!!
Было бы хорошо чтобы их прикрыли,так как они обдирают население до последней копейки!
Да знание своих прав это очень хорошо в борьбе с ними!Дякую Вам.
не мае права видавати, а якщо на момент видачі займа була ліцензія, то мають право забратиПісля виключення з реєстру фінустанова немає права надавати послуги
А вы не в детской областной работаете?я вам заздрю.У мене скоро підуть просрочки і я не уявляю як все це переживу,якщо почнуть звонити сусідам,родичам і на роботу.Це такий сором!Я працюю в лікарні,це ж будуть головному лікарю звонити......Капєц
Теперь ждём появления подруги на форуме. Может чуток погодя - когда нагребёт не по-децки.
ніА вы не в детской областной работаете?
ніА вы не в детской областной работаете?
Моему главному звонили, я сказала что то мошенники он ответил что его эти звонки не напрягают (покрайней мере пока) что дальше будет не знаю. Пока ему респект.
Будут.К гадалке не ходия вам заздрю.У мене скоро підуть просрочки і я не уявляю як все це переживу,якщо почнуть звонити сусідам,родичам і на роботу.Це такий сором!Я працюю в лікарні,це ж будуть головному лікарю звонити......Капєц
Ну конечно!А если нет лицензии то можно и не отдавать?
а як узнать є в них ліцензія чи ніБудут.К гадалке не ходи
Ну конечно!
Без понятия.Я такой ерундой не занимаюсьа як узнать є в них ліцензія чи ні