Гарантійний лист від алекскредит

• Автор теми Автор теми опер
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 30
  • Перегляди Перегляди 2K
я кредит кассу закривав, там вообще песня, якась зам когось без підписів, без вихідного номеру видно, що просто пдф фuгня якась. Але закрили по такому листу)

Гарантійний лист

Це є гарантійний лист? Я попросив змінити Між Вами на фамілію і ім'я. Так я ще й законів не знаю, що вона без фамілії.
Це не гарантійний лист, це єврейське чорт зна що, з якого юридично випливає, що якщо ефімерний "Ви" (тобто по факту хрін зна хто, скажуть що не вам було адресовано) сплатите енну суму, то тов алекскредіт засвідчить свої наміри у врегулюванні заборгованості. Тобто ефімерний "ви" (а юридично незрозуміло хто) сплатите те що там вони просять, і вони, якщо ви сплатите визначену суму, засвідчать свої наміри про врегулювання, тобто будуть готові обговорювати з ефімерним "вами" врегулювання залишкового боргу, а до чого ви в цих засвідчених намірах врегулювати дійдете, може знати один Бог, і дане товариство. По факту ви їм заплатите за те, щоб вони засвідчили свої наміри врегулювати все інше, і нижче надали вам контакти, які вам після сплати для врегулювання знадобляться для зв"язку з ними. Має бути чітко вказано ваші персональні дані, номер позики чи кредиту, а також умови, при яких якщо ви в такий-то термін, таку то суму сплачуєте, товариство зобов"язується залишок по позиці/кредиту номер такий-то списати і кредит/позику закрити, фінпретензій до вас не мати.

Це не гарантійний лист, це єврейське чорт зна що, з якого юридично випливає, що якщо ефімерний "Ви" (тобто по факту хрін зна хто, скажуть що не вам було адресовано) сплатите енну суму, то тов алекскредіт засвідчить свої наміри у врегулюванні заборгованості. Тобто ефімерний "ви" (а юридично незрозуміло хто) сплатите те що там вони просять, і вони, якщо ви сплатите визначену суму, засвідчать свої наміри про врегулювання, тобто будуть готові обговорювати з ефімерним "вами" врегулювання залишкового боргу, а до чого ви в цих засвідчених намірах врегулювати дійдете, може знати один Бог, і дане товариство. По факту ви їм заплатите за те, щоб вони засвідчили свої наміри врегулювати все інше, і нижче надали вам контакти, які вам після сплати для врегулювання знадобляться для зв"язку з ними. Має бути чітко вказано ваші персональні дані, номер позики чи кредиту, а також умови, при яких якщо ви в такий-то термін, таку то суму сплачуєте, товариство зобов"язується залишок по позиці/кредиту номер такий-то списати і кредит/позику закрити, фінпретензій до вас не мати.
Єврейський чорт 😂

Гарантійний лист

Це є гарантійний лист? Я попросив змінити Між Вами на фамілію і ім'я. Так я ще й законів не знаю, що вона без фамілії.
А гарантійний лист присилають на електрону пошту? В мене з тіла 10000грн хочуть 70000грн

Владик777, ого. А договорится не выходит?
Гарантийное письмо хоть на электронку, хоть на Укрпочта, разницы нет. Главное, чтобы почта была их официальная

Владик777, ого. А договорится не выходит?
Гарантийное письмо хоть на электронку, хоть на Укрпочта, разницы нет. Главное, чтобы почта была их официальная
Домоглись за тіло . Оплатив . На другий день прийшло повідомлення , що кредит закрито. Три роки протермінування. Взагалі-то вони самі запропонували тіло .

Гарантійний лист вислали на телеграм

Дякую!!! 2 Мфо присилали гарантійку, в них все вказано і після оплати прислали довідку про закриття.А тут фіг да ніфіга не зрозуміло хто брав кредит і хто буде платити.Я просив їх виправити, відказалися.Буду чекати на їхні дії.
А можете скинуть образец гарантийки по которой закрывали?

Останнє редагування модератором:
1745646975916.webp

А можете скинуть образец гарантийки по которой закрывали?
По такій "гарантійці" закрив

Подали в суд, провадження ще не було.По такій гарантійні я відказався відразу платити, ще й за тіло. Зв'язався з МФО і я пішов на їхні умови.Ризикнув,сплатив 4 тіла,по такій гарантійці.Позов с суду повернули і закрили кредит. Через суд хотіли 10 тіл.Зв'язався з адвокатом з форуму, сказав,що прийдеться платити скільки вони захочуть.+ Судові витрати.Тому прийшлося йти на їхніх умовах.Це капець.

Сьогодні закрила Алекскредит.Заборгованість була 9600 закрила за 1600.Гарантійний лист пообіцяли відправити
Мені з 36 запропонували заплатити 6 всього, без гарантійних оплатив, вони закрили

Назад
Угорі