Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Це не гарантійний лист, це єврейське чорт зна що, з якого юридично випливає, що якщо ефімерний "Ви" (тобто по факту хрін зна хто, скажуть що не вам було адресовано) сплатите енну суму, то тов алекскредіт засвідчить свої наміри у врегулюванні заборгованості. Тобто ефімерний "ви" (а юридично незрозуміло хто) сплатите те що там вони просять, і вони, якщо ви сплатите визначену суму, засвідчать свої наміри про врегулювання, тобто будуть готові обговорювати з ефімерним "вами" врегулювання залишкового боргу, а до чого ви в цих засвідчених намірах врегулювати дійдете, може знати один Бог, і дане товариство. По факту ви їм заплатите за те, щоб вони засвідчили свої наміри врегулювати все інше, і нижче надали вам контакти, які вам після сплати для врегулювання знадобляться для зв"язку з ними. Має бути чітко вказано ваші персональні дані, номер позики чи кредиту, а також умови, при яких якщо ви в такий-то термін, таку то суму сплачуєте, товариство зобов"язується залишок по позиці/кредиту номер такий-то списати і кредит/позику закрити, фінпретензій до вас не мати.Гарантійний лист
Це є гарантійний лист? Я попросив змінити Між Вами на фамілію і ім'я. Так я ще й законів не знаю, що вона без фамілії.
Єврейський чортЦе не гарантійний лист, це єврейське чорт зна що, з якого юридично випливає, що якщо ефімерний "Ви" (тобто по факту хрін зна хто, скажуть що не вам було адресовано) сплатите енну суму, то тов алекскредіт засвідчить свої наміри у врегулюванні заборгованості. Тобто ефімерний "ви" (а юридично незрозуміло хто) сплатите те що там вони просять, і вони, якщо ви сплатите визначену суму, засвідчать свої наміри про врегулювання, тобто будуть готові обговорювати з ефімерним "вами" врегулювання залишкового боргу, а до чого ви в цих засвідчених намірах врегулювати дійдете, може знати один Бог, і дане товариство. По факту ви їм заплатите за те, щоб вони засвідчили свої наміри врегулювати все інше, і нижче надали вам контакти, які вам після сплати для врегулювання знадобляться для зв"язку з ними. Має бути чітко вказано ваші персональні дані, номер позики чи кредиту, а також умови, при яких якщо ви в такий-то термін, таку то суму сплачуєте, товариство зобов"язується залишок по позиці/кредиту номер такий-то списати і кредит/позику закрити, фінпретензій до вас не мати.
А гарантійний лист присилають на електрону пошту? В мене з тіла 10000грн хочуть 70000грнГарантійний лист
Це є гарантійний лист? Я попросив змінити Між Вами на фамілію і ім'я. Так я ще й законів не знаю, що вона без фамілії.
Домоглись за тіло . Оплатив . На другий день прийшло повідомлення , що кредит закрито. Три роки протермінування. Взагалі-то вони самі запропонували тіло .Владик777, ого. А договорится не выходит?
Гарантийное письмо хоть на электронку, хоть на Укрпочта, разницы нет. Главное, чтобы почта была их официальная
А можете скинуть образец гарантийки по которой закрывали?Дякую!!! 2 Мфо присилали гарантійку, в них все вказано і після оплати прислали довідку про закриття.А тут фіг да ніфіга не зрозуміло хто брав кредит і хто буде платити.Я просив їх виправити, відказалися.Буду чекати на їхні дії.
По такій "гарантійці" закривА можете скинуть образец гарантийки по которой закрывали?
Сьогодні закрила Алекскредит.Заборгованість була 9600 закрила за 1600.Гарантійний лист пообіцяли відправити![]()
По такій "гарантійці" закрив
Мені з 36 запропонували заплатити 6 всього, без гарантійних оплатив, вони закрилиСьогодні закрила Алекскредит.Заборгованість була 9600 закрила за 1600.Гарантійний лист пообіцяли відправити