Гарантійка від suncredit

• Автор теми Автор теми Без імені
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 711

Без імені

Форумчанин
Дописи
28
Реакції
7
Бали
278
Без імені не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Прийшла пропозиція від сан кредит за тіло. Я погодився, навіть гарантійний лист дали. Але прислали його в телеграм. Тож хочу спитати:
Screenshot_2024-05-23-16-54-44-98_948cd9899890cbd5c2798760b2b95377.webp

IMG_20240523_180521.webp
1. Чи все ок з гарантійним листом?
2. Це ж просто рекомендація платити через кабінет а не банкінг?
3. Точно мають закрити завтра?

В мене була оплата без гарантійки, тіло крндиту. Домовленості на вайбер. Через 5 хв в кабінеті оновили інфо, кредит заерито

В мене була оплата без гарантійки, тіло крндиту. Домовленості на вайбер. Через 5 хв в кабінеті оновили інфо, кредит заерито
Мои поздравления на один кредит у вас меньше

Теж надіюсь що закриють. Буду оплачувати сьогодні

Так, якщо комусь цікаво. Оплатив через кабінет (типу так як вона порадила), там вийшов трохи інший IBAN і банк отримувача ніж в гарантійному листі. Скинув скрін, вона лайкнула, моє запитання чи нічого страшного що інший банк в гарантійному не відповіла. Чекаю завтра 9 ранку , так як вона обіцяла закрити о 9.
Порадьте які дії будуь найбільш правильні якщо вони не закриють кредит? чи можна з цією перепискою, гарантійним листом якось довести через суд чи що я все закрив?

Так, якщо комусь цікаво. Оплатив через кабінет (типу так як вона порадила), там вийшов трохи інший IBAN і банк отримувача ніж в гарантійному листі. Скинув скрін, вона лайкнула, моє запитання чи нічого страшного що інший банк в гарантійному не відповіла. Чекаю завтра 9 ранку , так як вона обіцяла закрити о 9.
Порадьте які дії будуь найбільш правильні якщо вони не закриють кредит? чи можна з цією перепискою, гарантійним листом якось довести через суд чи що я все закрив?
Все ок буде) не накручуйте себе

Зробіть скріни всього. І оплати треба було б також

Якщо комусь цікаво (2)
Закрили кредит, довідка про погашення є в кабінеті.
Відразу запропонувала за тіло закрити ще й старфін але зараз не маю коштів. Писав що зможу через тиждень два закрити, сказали що до понеділка пропозиція дійсна. Цікаво чи будуть потім ще пропонувати.
П.С. всіх шараг в мене десь 20 з не спілкуюсь по телефону взагалі.
І питання ще. Присилала на електронну пошту якась компанія (не пам'ятаю) лист-вимогу з підписом мокрою печаткою. Цей лист має якусь юридичну силу, можуть бути наслідки через ігнор?

Назад
Угорі