Gifingo і Кашинський обнагліли

• Автор теми Автор теми Kykapotys
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 833

Kykapotys

Форумчанин
Дописи
45
Реакції
6
Бали
2565
Kykapotys не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Прострочки в декількох МФО. хочу закрити. Всі крім gofingo і Кашинського, згідно закону під час карантину % не нараховують. І ці дві компанію «чешуть» мені, що мають право.
хто що порадить? Хотіла б хочу чуть зменшити платіж

Прострочки в декількох МФО. хочу закрити. Всі крім gofingo і Кашинського, згідно закону під час карантину % не нараховують. І ці дві компанію «чешуть» мені, що мають право.
хто що порадить? Хотіла б хочу чуть зменшити платіж
А когда вы вышли в просрочку?? и что они успели насчитать? Во время карантина не насчитывается повышенный процент, они могут считать по проценту который был изнеачально

А когда вы вышли в просрочку?? и что они успели насчитать? Во время карантина не насчитывается повышенный процент, они могут считать по проценту который был изнеачально
На прострочки вийшла з 27.03.
Тіло кредиту було 5500
Сума до закриття 8552
Зараз нарахували 11706

На прострочки вийшла з 27.03.
ТОгда они не имеют право начислять вам штрафы , пеню и ПОВЫШЕННЫЙ процент. А стандартный процент начисляют. А вообще они и повышенный насиляют. это с ними надо еще поругаться что бы по стандартному проценту пересчитали

Де можна подивитися пункт, де вказано, що вони не мають права, щоб в разі чого, їм пред‘явити?

Де можна подивитися пункт, де вказано, що вони не мають права, щоб в разі чого, їм пред‘явити?
Прочитайте внимательно их договора, по закону срок кредита закончился и начислять уже они не имеют права

ЗАКОН УКРАЇНИ
Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникнення і поширення короновірусної хвороби (COVID-19)

"6. В разі прострочення споживачем у період з 01 березня 2020 року по 30 квітня 2020 року виконання зобов'язань за договором про споживчий кредит (в тому числі, але не виключно, прострочення споживачем у період з 01 березня 2020 року по 30 квітня 2020 року виконання зобов'язань зі сплати платежів) споживач звільняється від відповідальності перед кредитодавцем за таке прострочення. В тому числі, але не виключно, споживач в разі допущення такого прострочення звільняється від обов'язків сплачувати кредитодавцю неустойку (штраф, пеню) та інші платежі, сплата яких передбачена договором про споживчий кредит за прострочення виконання (невиконання, часткове виконання) споживачем зобов'язання за таким договором. Забороняється збільшення процентів за користування кредитом з причин, інших ніж передбачені частиною четвертою статті 1056-1 Цивільного кодексу України у період з 01 березня 2020 року по 31 травня 2020 року зобов'язань за договором про споживчий кредит (в тому числі, але не виключно, прострочення споживачем у період з 01 березня 2020 року по 31 травня 2020 року виконання зобов'язань зі сплати платежів). Норми цього пункту поширюються у тому числі на кредити, визначені частиною другою статі 3 цього Закону".

Куди я можу звернутися з жалобою на незаконне нарахування відсотків?

Назад
Угорі