Oksi1112
Форумчанин
- Дописи
- 24
- Реакції
- 3
- Бали
- 3560
Oksi1112 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мене бізнес позикаЕщё бы знать кто им продает?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Цвіте та пахне, та і на сайті якісь новини викладають, зміни до своїх писульок/документів, шось то роблять, шось очєнь важноє))))Ці гаврики зараз мені шлють листи від імені фінфорса. Фінфорс здувся?
Бізнес позикаЕщё бы знать кто им продает?
Мене нині їм інвеструм (банана/зе) продали уііііБізнес позика
Повезло, что не ЕАПБМене нині їм інвеструм (банана/зе) продали уіііі
Вы забыли букву "е" в ник написать)) Сорри))Меня им продали талион+, а талиону манивео
Після би? ??Вы забыли букву "е" в ник написать)) Сорри))
Можно и перед, тоже прикольно звучит))Після би? ??
То ж ім’я доречі таке є в Таджиків чи Абхазців, Ибал)))Можно и перед, тоже прикольно звучит))
Це колектори Інвеструм, а їм продають договора АВАНС, ЗЕ і Банана.Ещё бы знать кто им продает?
по факторингу?а їм продають договора
Можливо отримають, а можливо і ні. Менше читайте всяку фігню!Доброго дня.Сьогодні надійшло таке смс. Чи варто боятися що подадуть до суду?
Так ваш долг еще у Инвеструм. А они в суд не подают сами.Доброго дня.Сьогодні надійшло таке смс. Чи варто боятися що подадуть до суду?
Брала кредит у Аванс в квітні ті передали Інвеструму, а далі Фінтех. Поки що були тільки смс та дзвінки. Вже серпень боюсь щоб не було позову до суду.Так ваш долг еще у Инвеструм. А они в суд не подают сами.
Фінтех безправні дзвонарі, нема чого їх боятисьБрала кредит у Аванс в квітні ті передали Інвеструму, а далі Фінтех. Поки що були тільки смс та дзвінки. Вже серпень боюсь щоб не було позову до суду.