Финфорс и сслоун. Я шокована.

• Автор теми Автор теми Love
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 52
  • Перегляди Перегляди 4K
Та

такая же смс сегодня пришла и с таким же номером договора?
Мне только что пришло тоже самое и такой же номер договора,форумчане ,что с этим будем делать,давайте все вместе как-то на это реагировать

стоямба вы говорите что у вас была реструктуризация? вы оплатили с1сЬкам и вас продали?
Да. Вони продали скоріше ніж я оплатила останній платіж і непопередили. Там вище все написала!

Да. Вони продали скоріше ніж я оплатила останній платіж і непопередили. Там вище все написала!
вам высылали же заказным письмом доп договор о рескстуризации прописаны в нем даты погашения ваших платежей и сумма платежей .чет слабо мне верится , в личном кабинете поставили статус ресктуризации?

вам высылали же заказным письмом доп договор о рескстуризации прописаны в нем даты погашения ваших платежей и сумма платежей .чет слабо мне верится , в личном кабинете поставили статус ресктуризации?
Ні я два тижні назад пояснювала. Десь є пост. Просто домовилася оплата частинами. Бо офіційно нехотіли робити договір( от так і влипла.

Ні я два тижні назад пояснювала. Десь є пост. Просто домовилася оплата частинами. Бо офіційно нехотіли робити договір( от так і влипла.
Вони зупинили % і я за 3 місяці мала закрити кожного місяця оплачувати до 27 числа.
зря вы на слово поверили
Ага. Ну я їх є#ала я закрила. А вони хай х#й sоsуть у пяного йожика!
Скільки можна з ними нерви портити. Я спокійна як удав! На село пропіарена! Пережила багато. Через нерви пропало молоко. Тож їхні кошти зараз йдуть на покупки нутрілона!?

Вони зупинили % і я за 3 місяці мала закрити кожного місяця оплачувати до 27 числа.

Ага. Ну я їх є#ала я закрила. А вони хай х#й sоsуть у пяного йожика!
Скільки можна з ними нерви портити. Я спокійна як удав! На село пропіарена! Пережила багато. Через нерви пропало молоко. Тож їхні кошти зараз йдуть на покупки нутрілона!?
а в лич кабинет заходили какой статус у вас продан или закрыт?

Радіти чи сумувати??? Що ж мене чекає(())))((?
І я під номером -------13)))))

Вкладення

• Screenshot_20190626-172238.webp
    Screenshot_20190626-172238.webp
    64.1 Кб · Перегляди: 44
Назад
Угорі