ФинФорс пугают снятием с пенсии и социального счета

• Автор теми Автор теми Olga Olga
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 786

Olga Olga

Форумчанин
Дописи
105
Реакції
16
Бали
3600
Olga Olga не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Фін форс прислав смс 3 особі,що у неї з пенсії і соціальних виплат будуть знімати гроші на погашення мого кредиту,мені вона звонить і кричить,неможу пояснити що такого не буде,можливо хтось стикався з таким,як ви пояснювали

Фін форс прислав смс 3 особі,що у неї з пенсії і соціальних виплат будуть знімати гроші на погашення мого кредиту,мені вона звонить і кричить,неможу пояснити що такого не буде,можливо хтось стикався з таким,як ви пояснювали
Ніхто нічого знімати не буде з 3-х осіб

А зачем? Пускай у форсов узнаёт. Потом идёт и пишет заявление в полицию.

Ну от як ця особа собі це уявляє?От хай заспокоїться і подумає,яке відношення,вона має до вас?

✨ПЕПА✨, жіночці 70 років,я їй пояснюю що вона ніякого відношення,а вона мені кричить звони їм і розбирайся
Roman_Kondratenko, куди можна написати на них скаргу?

Olga24.06, "жалобы принимаются только в письменном виде, соответственно оформлены и только в мусорное ведро". Увы, но это так.
Бабке посоветуйте в полицию обратиться. Либо при бабке позвоните в полицию и там уже при ней говорите.

Назад
Угорі