фотоколаж на сусідку

• Автор теми Автор теми Тихон
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 1K

Тихон

Форумчанин
Дописи
37
Реакції
6
Бали
5065
Тихон не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день.Знаю що вже багато писали про це,але ще раз спитаю поради.Прийшла сусідка що їй на вайбер якийсь Дмитро пopнoколаж відправив і написав щоб вона щось вирішувала. Якщо я напишу заяву в поліцію це дасть якийсь толк.Вибачте за паніку

Добрий день.Знаю що вже багато писали про це,але ще раз спитаю поради.Прийшла сусідка що їй на вайбер якийсь Дмитро фотоколаж відправив і написав щоб вона щось вирішувала. Якщо я напишу заяву в поліцію це дасть якийсь толк.Вибачте за паніку
Краще Ваша сусідка написала б,мабуть толку буде більше???

Добрий день.Знаю що вже багато писали про це,але ще раз спитаю поради.Прийшла сусідка що їй на вайбер якийсь Дмитро фотоколаж відправив і написав щоб вона щось вирішувала. Якщо я напишу заяву в поліцію це дасть якийсь толк.Вибачте за паніку
Здравствуйте. У меня в доме на человек пять соседей топ кредит делал коллаж. Писала в киберполицию. Передали участковому. Вызвали, пожурили, что зачем я кредит взяла, что, мол, доказать невозможно, что это они, что номера уже не активны. Мне казалось, что что-то сделают...а на самом деле - ничего
Я им сказала, что при чем тут мои с ними гражданско-правовые дела к соседям... Не имеют права они такое делать...
Как горохом о стену....
Но коллажи они день-два делают и замолкают

Здравствуйте. У меня в доме на человек пять соседей топ кредит делал коллаж. Писала в киберполицию. Передали участковому. Вызвали, пожурили, что зачем я кредит взяла, что, мол, доказать невозможно, что это они, что номера уже не активны. Мне казалось, что что-то сделают...а на самом деле - ничего
Я им сказала, что при чем тут мои с ними гражданско-правовые дела к соседям... Не имеют права они такое делать...
Как горохом о стену....
От і ви після такого морозтесь і нічого їм не платіть.

А соседка не думала о том что никакого отношения к вам не имеет? Коллажи и угрозы в ее сторону наказуемы,так что пусть сама обращается в полицию.

Как горохом о стену....
Я б ще і на участкового написала. Яке його діло, хто де брав кредит

От і ви після такого морозтесь і нічого їм не платіть.
Після такого точно нічого не платитиму.Вони за 1,5місяця все зробили для цього.Зі мною практично не спілкується рідня.На роботі після їх дзвінків дивляться косо.От цікаво коли вони таке робля про що думають.Якщо людина залишається сама та без роботи то в неї гроші появляться?
А соседка не думала о том что никакого отношения к вам не имеет? Коллажи и угрозы в ее сторону наказуемы,так что пусть сама обращается в полицию.
Вона в мене така»пані»що навіть не підходь

Після такого точно нічого не платитиму.Вони за 1,5місяця все зробили для цього.Зі мною практично не спілкується рідня.На роботі після їх дзвінків дивляться косо.От цікаво коли вони таке робля про що думають.Якщо людина залишається сама та без роботи то в неї гроші появляться?
Думать, то не про них сказано(

В них функція "думати"- не закладена!

Якщо я напишу заяву в поліцію це дасть якийсь толк.Вибачте за паніку
Спробувати можете, проте навряд чи буде толк, нажаль.
Вони це все роблять з "лівих" номерів, не з офіційних, які легко було б оприділити для копів.
Але, зазвичай, якщо їх просто ігнорити - вони пропадуть як і появились.
Переговоріть з суідкою, скажіть - аферисти, скажіть що намагатиметесь щось вирішити.

Спробувати можете, проте навряд чи буде толк, нажаль.
Вони це все роблять з "лівих" номерів, не з офіційних, які легко було б оприділити для копів.
Але, зазвичай, якщо їх просто ігнорити - вони пропадуть як і появились.
Переговоріть з суідкою, скажіть - аферисти, скажіть що намагатиметесь щось вирішити.
Говорила,людина не розуміє.прошу піди напиши заяву сама не хоче.Говорить через тебе все,ти й пиши
І ще таке питання якщо я не буду говорити ,що брала в поліції,не буде це гірше для мене

Говорила,людина не розуміє.прошу піди напиши заяву сама не хоче.Говорить через тебе все,ти й пиши
Якщо така не розумна - відповідно і ви дійте : скажіть, що вже написали і до кіберполіції звернулись. Вони працюють. От і все.
Тим часом ті дятли ( за умови подальшого ігнору ) пропадуть.

Якщо така не розумна - відповідно і ви дійте : скажіть, що вже написали і до кіберполіції звернулись. Вони працюють. От і все.
Тим часом ті дятли ( за умови подальшого ігнору ) пропадуть.
Дякую.От якось не думала що він зовсім незнайомих ЛЮДЕЙ буде більше підтримки ніж від родичів

І ще таке питання якщо я не буду говорити ,що брала в поліції,не буде це гірше для мене
Полиции на самом деле должно быть вообще фиолетово что и где Вы брали, они зададут Вам вопрос - брали? Ответите ДА, они но вот видите, вы сами виноваты и бла, бла, бла... А в отказ пойдёте, и лучше будет для всех, а ещё скажите, что заяву на мошенников подадите, которые на Вас кредиты вешают, про которые вы ничего не знаете... И на соседку заяву, что принуждает к выполнению гражданско правовых отношений статья 355... Короче понаглее в мусарке и все будет ок...

Полиции на самом деле должно быть вообще фиолетово что и где Вы брали, они зададут Вам вопрос - брали? Ответите ДА, они но вот видите, вы сами виноваты и бла, бла, бла... А в отказ пойдёте, и лучше будет для всех, а ещё скажите, что заяву на мошенников подадите, которые на Вас кредиты вешают, про которые вы ничего не знаете... И на соседку заяву, что принуждает к выполнению гражданско правовых отношений статья 355... Короче понаглее в мусарке и все будет ок...
Дякую

Дякую.От якось не думала що він зовсім незнайомих ЛЮДЕЙ буде більше підтримки ніж від родичів
Да здесь можно не только поддержку найти. И винишком затариться в подарок (до сих пор помню эту тему :sarcastic: ), и сапоги продать, рецептом поделиться, и познакомиться, И много другое....

я і всі з ким спілкуюсь, думають так само, якщо лишитися без роботи то звідки брати гроші?
але ті предури думають інакше, існує йомовірність того, що колеги по роботі скинуться вам щоб їх не доставали, або під шаленим тиском ви знайдете гроші, причому де саме і яким способом їх не хвилює, або пойдети позичати по родичах і т.д. щоб тільки припинити цей тиск. нажаль така схема працює, інакше б вони цього не робили.

сейчас очень много показывают рассказывают про эти кредиты и махинации что берут на чужих людей и прочее. пару дней назад по 1+1 видела. и от людей слышу. сейчас уже свободно можно говорить людям что мошенники терроризируют чуть ли не помогите. еще и пожалеют)))

Назад
Угорі