Форвард банк. Продав Кредит капіталу. Краще чекати суд?

• Автор теми Автор теми Nastya_1322
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 78
  • Перегляди Перегляди 8K
Прийшов лист, що кредит капітал викупив мій борг у форвард банку. Була кредитна карта. Договір 2012 року. До 16 року платив цей кредит, за підрахунками було виплачено приблизно 23 тисячі, картка була на 13 тисяч. З 16 року більше ніяких проплат не робив. Але в 21 році було відкрито виконавче провадження, оскаржив через суд. Суд визнав його таким, що не підлягає виконанню. Я так розумію, вони знову можуть відкрити виконавче провадження?

Прийшов лист, що кредит капітал викупив мій борг у форвард банку. Була кредитна карта. Договір 2012 року. До 16 року платив цей кредит, за підрахунками було виплачено приблизно 23 тисячі, картка була на 13 тисяч. З 16 року більше ніяких проплат не робив. Але в 21 році було відкрито виконавче провадження, оскаржив через суд. Суд визнав його таким, що не підлягає виконанню. Я так розумію, вони знову можуть відкрити виконавче провадження?
Можуть, але здається лише після рішення суду,поки діє ВС

Якщо суд визнав виконавчий напис нотаріуса таким, що не підлягає виконанню, то виконавче провадження закінчується і повторно не може бути відкрито за цим виконавчим написом. Теоретично форвард може подати позов, але він з 08.03.2023 р. в процесі ліквідації, ймовірність позову дуже мала. Та й шансів у нього немає - строк позовної давності сплив. Вчинення виконавчого напису не перериває і не зупиняє перебіг строку позовної давності.

У когось був суд по Форварду з Кредит Капитал?

Доброго дня.Був кредитний договір з майже з нульовими відсотками та жирною комісією за обслуговування(незаконною) Потім договір реструктуризації цього договору.Там вже з немалими відсотками та нульовою комісією.
Як так розумію,що первинний договір вже оскаржити не вийде?І якось перерахувати/повернути цю комісію за обслуговування.Просто в цілому сума комісії така,що і реструктуризації не потрібно було б.
Доброго дня.Був кредитний договір з майже з нульовими відсотками та жирною комісією за обслуговування(незаконною) Потім договір реструктуризації цього договору.Там вже з немалими відсотками та нульовою комісією.
Як так розумію,що первинний договір вже оскаржити не вийде?І якось перерахувати/повернути цю комісію за обслуговування.Просто в цілому сума комісії така,що і реструктуризації не потрібно було б.
Не існує реструктуризації, є реобдуризація. Постійно про це говорю.
Ви допустились фатальної помилки, добровільно двічі дали себе обдурити. Визнали всю їхню "піну". Тепер Вас обдеруть, як липку...

Якщо не секрет, наскільки сильні у них аргументи?
люблю такі питання))
як визначити силу аргументу?)))

але, зверніть увагу чи є у вашій справі комісія за обслуговування кредиту

images.webp

люблю такі питання))

але, зверніть увагу чи є у вашій справі комісія за обслуговування кредиту
А якщо є?
Вітаю. Я була клієнткою банку, а зараз КК викупив мій кредит. До лютого 2022 року справно платила банку все за договором. А з 22 року почалася пісня. 5 місяів окупації, і вуаля: сума кредиту 98т.грн , 80т грн відсотки та пеня. і тепер КК 3% річних буде стягувати. договір з КК не укладали.

А якщо є?
Вітаю. Я була клієнткою банку, а зараз КК викупив мій кредит. До лютого 2022 року справно платила банку все за договором. А з 22 року почалася пісня. 5 місяів окупації, і вуаля: сума кредиту 98т.грн , 80т грн відсотки та пеня. і тепер КК 3% річних буде стягувати. договір з КК не укладали.
якщо є, то скоріш за все, такі нарахування є незаконними.
як і пеня

Назад
Угорі