Форвард банк. Продав Кредит капіталу. Краще чекати суд?

• Автор теми Автор теми Nastya_1322
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 78
  • Перегляди Перегляди 8K
Сегодня ТОВ ФК Кредит Капитал прислал на эл. почту 2 гарантийных листа (они купили мои 2 договора с Форвард Банком). Суть такая что при оплате тела (без процентов) до 30 августа закроют договора.

Тела общей суммой в 48 тыс грн. С процентами они насчитали 80 тыс грн (это суммы за 2 договора).

Подскажите возможно ли что они ещё на уступки пойдут, скажем меньше сумму предложат со временем? Или рассрочку платежа? Не хочу залазить в новые кредиты чтоб закрыть этот. Но закрыть настроен, кредитная история чистая.
Копите деньги и потом уже закроете про рассрочку у них можете поинтересоваться может и согласятся

продали кредит з форварду в кредит кепітал , тіло 98тис вони заявляють про суму боргу в 169 тис , хто знає як краще закрити це питання? до кого можна звернутись ?
в мене те ж саме і майже така сума тіла , і такі ж проценти, і вже прийшло смс оплатити, що порадите, бо грошей нема, платить перестала з дня ВІЙНИ ( бо в нас війна , а не військовий стан

Угу, военное положений, а у нас військовий стан

военний це по расійськи а військовий по українськи
Ви перед тим як спорити про те, в чому не рузумієтесь, а саме в різниці між військовим і воєнним станом, хоч би погуглили.
Наперед будьте трішки простіше і не пишіть чого не знаєте.

1722421540365.png

Угу, военное положений, а у нас військовий стан

военний це по расійськи а військовий по українськи
Сам не знаю чего но говорят по разному да и какая разница один фиг воюем по итогу

та ж сама історія, тільки тіло 4 тис )))) яке вже майже було виплачено. але продали, сума смішна залишилась. 1500 грн до закриття, і ці ур*ди ліквідовуються. сьогодні прийшла смс, що мій борг 7500 )))))))))))) мене улибнуло, чес слово )))))) ну що ж.....будемо чекати )))))))в суд вряд чи підуть....за таку суму. тільки смішно...ну запропонуйте тіло, ви ж їх купили за копійки....людина заплатить і забуде...ні....хочеться напхати ту пельку...... подвійною сумою.....ну то сидіть з дулею

та ж сама історія, тільки тіло 4 тис )))) яке вже майже було виплачено. але продали, сума смішна залишилась. 1500 грн до закриття, і ці ур*ди ліквідовуються. сьогодні прийшла смс, що мій борг 7500 )))))))))))) мене улибнуло, чес слово )))))) ну що ж.....будемо чекати )))))))в суд вряд чи підуть....за таку суму. тільки смішно...ну запропонуйте тіло, ви ж їх купили за копійки....людина заплатить і забуде...ні....хочеться напхати ту пельку...... подвійною сумою.....ну то сидіть з дулею
Правильный подход в 5 раз больше это прям жирно

Аналогичный вопрос, сегодня прислали смс с реквизитами для оплаты долга в Райффайзен банке, получатель ТОВ ФК К Капитал. Сумма долга в 2 раза завышена от того что был на момент закрытия Форвард банка.

У кого есть опыт взаимодействия с этой конторой?
У моєї родички в цім банку картка кредитка, і вона вносить щомісячний платіж, і тут картки зак.термін дії, вона ж відповідно поновила картку, і через пару днів їй почали приходити смс від Кредит Капітал!!! Родичка звонить в банк мол якого їй звонять КК, на що в банку сказали, що її кредит оплачується, і договір в банку, нікому не продавали, все ок.Запропонували звернутись в поліцію на шахрайські дії.

в мене така сама ситуація як і у більшості, 80к тіло і з процентами всі 129 нарахували. Думаю ладно, не буду вийо… почту сплачувати, оплатила 10к відразу, захожу а там ще якийсь штраф 1.5к за що не зрозуміло. Дізаоритись дізнатись чи дійсно продали мій кредит нікуди не можу. Можливо хтось знає номер телефону куди можна зателефонувати щоб впевнитись?

в мене така сама ситуація як і у більшості, 80к тіло і з процентами всі 129 нарахували. Думаю ладно, не буду вийо… почту сплачувати, оплатила 10к відразу, захожу а там ще якийсь штраф 1.5к за що не зрозуміло. Дізаоритись дізнатись чи дійсно продали мій кредит нікуди не можу. Можливо хтось знає номер телефону куди можна зателефонувати щоб впевнитись?
Доброго дня!
Телефон Форварда є на його ж сайті. Вони продали ККлу пакет з 55 тис кредитів ( з їх слів).
1,5к штрафів - це вже відсотки, нараховані ККлом. Штрафів та пені зараз нараховувати не можна.

Почати сплачувати простіше простого, а от закінчити...
Доять того, хто доїться - це загальновідомо. Тут порада універсальна: не платити, не реагувати на їхні пропозиції сплатити частину прямо сьогодні (щоб не передумали), а завтра, може щось спишемо (а може припишемо). Ви їм частину їхніх хотєлок задовольнили, заплатили, тепер у них дещо кращі шанси в суді (якщо подадуть). Найбільшою Вашою помилкою буде продовження платежів. Нехай ідуть в суд, там виясниться що й за що нарахували. Нерідко в суді їхні нарахування каструються по саму гичку.

Почати сплачувати простіше простого, а от закінчити...
Доять того, хто доїться - це загальновідомо. Тут порада універсальна: не платити, не реагувати на їхні пропозиції сплатити частину прямо сьогодні (щоб не передумали), а завтра, може щось спишемо (а може припишемо). Ви їм частину їхніх хотєлок задовольнили, заплатили, тепер у них дещо кращі шанси в суді (якщо подадуть). Найбільшою Вашою помилкою буде продовження платежів. Нехай ідуть в суд, там виясниться що й за що нарахували. Нерідко в суді їхні нарахування каструються по саму гичку.
Проблема вся в тому, що на мені ФОП
І якщо діло дійде до суду, я боюсь що рахунки всі заблокують і буде мені біда повна. Дякую за пораду, звернусь до юриста в такому разі.

Таких "нерабочих" кредитов было в портфеле Форварда 8396 шт. А продавали их за 20,2 млн грн. Соответственно средняя стоимость одного кредитного договора 2406 грн. Думаю, с ними можно договариваться об уменьшении суммы.

Таких "нерабочих" кредитов было в портфеле Форварда 8396 шт. А продавали их за 20,2 млн грн. Соответственно средняя стоимость одного кредитного договора 2406 грн. Думаю, с ними можно договариваться об уменьшении суммы.
В теории можно за спрос в нос не бьют как говорится но на практике они частенько бегают в суды но если желание есть предложите им свой вариант вдруг согласятся

У вас кредит в цьому банку?

Назад
Угорі