Форуму 6 років!

• Автор теми Автор теми Дід
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 455

Дід

Читач
Дописи
59607
Рішення
3
Реакції
139185
Бали
9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Щиро вітаю наш форум з річницею!
Admin тобі особисто велика шана і подяка за цю махіну яка стала частиною життя кожного з нас.
Успіхів у розвитку і втілення всіх ідей щодо покращення роботи нашого "малиша"))
Вітання також команді форуму і чудовим юристам, які супроводжують наших користувачів і допомагають відстоювати свою позицію.
І найбільше вітання всім Форумчанам, бо сами Ви всі - його наповнення і зміст, саме Ви робите його автентичною і єдиною
платформою, яка по-справжньому допомагає подолати виникші непорозуміння в кредитній сфері.

Щиро нас всіх вітаю і бажаю щоб всі негаразди були вирішені а форум залишався тією "віддушиною" і надійним плечем і опорою!!!

IMG_20240619_071645.webp

А це не мало!!!!
За ці роки багатьом людям форум змінив життя, додав сил і допоміг !!!!
Форумчани, з святом вас!!!!!
Зичу вам всім позбутися боргів і не потрапляти у фінансову скруту, і вихід завжди є!!!!
Приємно бути частинкою форуму.😍
Admin здоров'я, сил, терпіння і нових вершин в цьому проекті!!!!😍

Дякую.
Так, форуму вже 6 років. Час летить.
Всіх вітаю! Ось так!)

Ого, вітаю з такою датою, адмінів, юристів, модераторів та решту людей які причетні до його створення. Завдяки вам у багатьох змінилося життя, з'явилася надія, що не все так безнадійно. Можли навіть когось врятували від дуже поганого рішення. Хочу особисто подякувати від себе за колосальну підтримку і поради як правильно діяти. Бажаю процвітання форуму, а вище зазначеним людям і всім форумчанам хочу побажати фінансового достатку, а також щоб вашою єдиною проблемою було питання куди поїхати на вихідні на Балі, в Монако, чи в Буковель☺️

Мля, але час летить... :rolleyes: Я прийшла було два,а вже шість...) Admin, Юра, дякую,що створив наш форум 🥰,рада бути в команді,і хоч трохи допомагати..

Щиро вітаю наш форум з річницею!
Admin тобі особисто велика шана і подяка за цю махіну яка стала частиною життя кожного з нас.
Успіхів у розвитку і втілення всіх ідей щодо покращення роботи нашого "малиша"))
Вітання також команді форуму і чудовим юристам, які супроводжують наших користувачів і допомагають відстоювати свою позицію.
І найбільше вітання всім Форумчанам, бо сами Ви всі - його наповнення і зміст, саме Ви робите його автентичною і єдиною
платформою, яка по-справжньому допомагає подолати виникші непорозуміння в кредитній сфері.

Щиро нас всіх вітаю і бажаю щоб всі негаразди були вирішені а форум залишався тією "віддушиною" і надійним плечем і опорою!!!
Уже привід знайшов)):sarcastic:
От вміє))
З річницею ☺️

Ладно, кто как празднует?)

Назад
Угорі