Форум и его продвижение.

• Автор теми Автор теми Vadim
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 72
  • Перегляди Перегляди 4K

Vadim

Форумчанин
Дописи
744
Реакції
690
Бали
253
Сайт
briketpinikay.tk
Ребята молодцы, что съездили, но ни выхода ни помощи там не видно, давайте придумаем что нибудь еще, ведь хоть мы в эту задницу влезли, ну теперь у всех мозги на место стали)), так давайте все вместе что то сообразим)
Я уже предлагал что нужно делать.Грамотно составить письмо от форума.И разослать всем.Только это поможет.

Девченки помогите придумать коротко и ясно текст для фб скину в свою групу и попрошу распространять,и снизу ссылку на группу.
текст для публикации петиции вот:
Прошу підтримати петицію Президенту України щодо Діяльності мікрофінансових організацій та фінансових (факторингових) компаній!
Не залишайтесь байдужим!

https://petition.president.gov.ua/petition/48401

Щоб проголосувати за дану петицію, Вам потрібно зарєструватись в офіційному інтернет-представництві Президента України: https://petition.president.gov.ua
Реєстрація відбувається за допомогою електронної пошти, на Вашу електронну адресу, про те що Ви зареєстровані буде надіслано листа з посиланням для підтвердження реєстрації. Підтвердження для голосування по ІПН займає 2 дні, через BankID (Приват24) миттєве голосування.
Дуже прошу всіх небайдужих підтримати цю петицію!

Модератор, люди читать будут,может у кого еще один,два займа то прочитав это,зайдут на сайт и это их остановит.Я незнаю как скажете,я хотела как лучше.

Девченки помогите придумать коротко и ясно текст для фб скину в свою групу и попрошу распространять,и снизу ссылку на группу.
Вам сучно живется? Возьмите 25 онлайн займов и гоу к нам на форум! ...и ссылка :ahaha:

"Мне -1000 грн., вам переламаны руки и ноги":ahaha:

Микрозаймы!!!Историй людей попавших в долговую яму!

Как вам такой вариант:
Микрозаймы,Кредиты!!!Истории людей попавших в долговую яму!Срочно!!!Распространяйте...(и ссылка)

Надеюсь это кому-то поможет!

Вкладення

• Screenshot_20181129-234046.webp
    Screenshot_20181129-234046.webp
    85.9 Кб · Перегляди: 54

Схожі теми

• Закрита
  • Пропозиція Пропозиція
Відповіді
28
Перегляди
2K