Форум Ура-колектор? Форум колекторів і для колекторів?

• Автор теми Автор теми Александр25
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 423
  • Перегляди Перегляди 9K
Доброго ранку.Шановні дописувачі-боржники,кали ,юристи та інші особи,що перебувають на форумі...Пам'ятаю дискусії рік тому.Я все шукав,чи є хто на форумі,хто більше 3 років в просрочках.Дуже здивувало,що таких людей чомусь на форумі немає.. Тепер розумію чому. Безліч чудових людей зустрів на туті.Особлива подяка Веселій Бджілці...Пам"ятаю її дописи про форум в особистих повідомленнях...Тоді просто не звернув уваги.Форум перетворився на скарб інформації для колекторів та працівників МФО...Якщо деякі індивіди роками сидять на форумі,працюючи калами і з цим ніхто нічого не може зробити,?Зате з якою легкістю забанюється дописувач,що мав таку сміливість(негодяй такой) висловити свою думку. А якщо ще й критикує модератора...В реальному житті,людей,що брешуть називають брехунами. На цьому форумі їх називають гумористами. Особисто мені достатньо вже гумориста,що дорвався до керування цілої країни
Удачіі всім форумчанам. Побажаю наостанок всім чудово і повноцінно жити ..І тим,хто "путає бєрєга'-хотів би в реалі зустрітись.А хамить в дописах- то такий рівень людей...Мовчання золото...Так і є...Всім наснаги...
Мене наприклад більше дивує ваш емоційний стан , від тоді як ви з'явились на форумі ....

А может человек повесть пишет?! Поэтому такая бурная фантазия!
Там такая тема была не о чем.. Чувак пытается найти причину извне почему он набрался кредитов) мол, это не моя вина, а загадочной тайной организации

Ещё бы)) тебя то, куратор готивочки, борцы за справедливость давно разоблачили ???
fargo тоже от туда? ОМГ сколько коллекторов тут. Я как Вадоса разоблачил, так он с форума сразу пропал! ?
fargo тоже от туда? ОМГ сколько коллекторов тут. Я как Вадоса разоблачил, так он с форума сразу пропал! ?
И прикрывает их всех Админ?

Ну, чел как бы высказал своё мнение, решил устроить разоблачение кала, чуть не спецоперация! Каждому своё! А я тоже отето тама не была, не люблю БАНи), хотя мне уже над моими постами писали, что я матерюсь))). Хотя я ж не ни разу ни пипи)))))
Так нужно было до конца идти, а не потом неудовлетворенным остаться)

Может мне кто-то из оценивших стартпост объяснить кого автор имеет ввиду? ? ?

"Зате з якою легкістю забанюється дописувач,що мав таку сміливість(негодяй такой) висловити свою думку. А якщо ще й критикує модератора..."

Назад
Угорі