Форум це реально круто!

• Автор теми Автор теми Hector
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 1
  • Перегляди Перегляди 386

Hector

Форумчанин
Дописи
387
Реакції
1100
Бали
498
Hector не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт! Все почалось як у всіх:перший,другим перекрив,третій погасив і т.д. і т.п. На сьогодні ситуація така : Манівео - 10000тіла,нічого не платив!прострочка більше 30 днів
Пердит каса - 10000 тіла!Аналогічна ситуація
Кредитап - 4000тіла,пролохацій на 6500
Смартівей - 3000 тіла.Їх закрию,бо реально шизануті
Швидко воші - 3000тіла,думаю що теж закрию,бо чув від знайомих що вони мерців з цугундира піднімають!
Майкредіт-4000 тіла,попрошу реструктуризацію так як попередні 2 рази дуже навіть гарно вели себе!
Гофінгоу - 1500 тіла,на разі нехай вибачають!

До чого я веду:відколи найшов цей форум,якбе знову народився! Реально мені дуже допомогло в психологічному плані...Я просто в шоці скільки їм грошей віддав за попередні рази! А якщо прийдеться платити,то тільки через суд! Пост ні про що,але мені дійсно допомогли,за що хочу подякувати адмінам і вам всім!

Всім привіт! Все почалось як у всіх:перший,другим перекрив,третій погасив і т.д. і т.п. На сьогодні ситуація така : Манівео - 10000тіла,нічого не платив!прострочка більше 30 днів
Пердит каса - 10000 тіла!Аналогічна ситуація
Кредитап - 4000тіла,пролохацій на 6500
Смартівей - 3000 тіла.Їх закрию,бо реально шизануті
Швидко воші - 3000тіла,думаю що теж закрию,бо чув від знайомих що вони мерців з цугундира піднімають!
Майкредіт-4000 тіла,попрошу реструктуризацію так як попередні 2 рази дуже навіть гарно вели себе!
Гофінгоу - 1500 тіла,на разі нехай вибачають!

До чого я веду:відколи найшов цей форум,якбе знову народився! Реально мені дуже допомогло в психологічному плані...Я просто в шоці скільки їм грошей віддав за попередні рази! А якщо прийдеться платити,то тільки через суд! Пост ні про що,але мені дійсно допомогли,за що хочу подякувати адмінам і вам всім!
Теперь и вы кому-то помогите. Не разрывайте круговорот помощи)

Назад
Угорі