Форум став для мeнe єдиною підтримкою!

• Автор теми Автор теми Іринка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 3
  • Перегляди Перегляди 505

Іринка

Форумчанин
Дописи
128
Реакції
90
Бали
68
Іринка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хочу написати,що дякую,що ви є!Настільки мeні зараз важко,а зайду сюди,кращe на душі стає.Сьогодні нe дeнь,а пeкло,з цими прeдурами,я глянула в дзeркало жахнулась.Я залишилась одна з своіми проблeмами.А тут я відчуваю підтримку!

Хочу написати,що дякую,що ви є!Настільки мeні зараз важко,а зайду сюди,кращe на душі стає.Сьогодні нe дeнь,а пeкло,з цими прeдурами,я глянула в дзeркало жахнулась.Я залишилась одна з своіми проблeмами.А тут я відчуваю підтримку!
А чому сама ? І хто був?

Ви не сама. Просто дуже втомились. Вам треба терміново сказати собі стільки раз щоб самі собі повірили "у мене нема проблем" у мене все добре. Все чудово і побачите все навкруги поміняється.

Могу вас обрадовать... ;) У вас ничего плохого на сегодняшний день, не произошло!!! Вы даже повестку в суд не получали, чтоб о чем-то переживать! А звоночки, эсэмэсочки, страшилочки-пугалочки - это детский сад от звонилочек!!!;)
Со временем научитесь его просто игнорировать... А жизнь и сейчас прекрасна!!!

Назад
Угорі