ФОП и Исполнительное производство

• Автор теми Автор теми AleksMoran
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 42
  • Перегляди Перегляди 1K
Таке питання, уявімо, що я оплачує вп три роки (20% з доходу), але за цей час сума до погошення не набралась, що тоді? Його подовжать? Чи як?

Та якщо я оплачувала ці роки (уявімо) чи разблочать мені рахунок?
та немає у вп строку діі))
хоч 100 років.

якщо щось в голову не стукне, не повинен
Ага, поняла) просто не могла понять, закрывають его по истечению 3 лет если я плачу. А оно выходит будет открыто все время, пока они могут с меня снимать ?
Уже 14200. Пока вп можете пользоваться
А, точно, минималка ж выросла😅

Ага, поняла) просто не могла понять, закрывають его по истечению 3 лет если я плачу. А оно выходит будет открыто все время, пока они могут с меня снимать ?
пока не будет погашено.
ну… и исполнителю может надоесть «висяк»))
хотя… если вы платите, то не надоест

А, точно, минималка ж выросла😅
С апреля 16. Можно жить.
пока не будет погашено.
ну… и исполнителю может надоесть «висяк»))
хотя… если вы платите, то не надоест
А если надоест то что. Закроет?

Там по идеи раньше еще была лазейка про зарплатный счет, но там надо прям стараться и иметь чистую только для зп карту(

Я просто болью поделилась🤣 чую, психану и пойде перманенту учится😅😅
Это очень сложный путь. Я в смежной сфере. Порой работаешь в минус или дай бог на еду хватит. Хорошо там, где нас нет. Если бы здоровье позволяло, пошла бы на нормальную обычную работу, надоела жизнь "на стрессе". Да и для перманента данные надо иметь.

Вам, что бы поржать? Видимо да.
Спасибо, я действительно разобрался в ситуации. ) Но екарный бабай, не стоит меня более
угнетать
Не нервуйтесь, ніхто ціленаправлено вас не хоче тролити.
Просто ви шукаєте варіанти, які ми вже роками бачим і написали як воно є. І як воно буде.
Вам це мабуть не дуже сподобалось, але це правда.
Ви ж не прийшли за "та не парся якось розрулиться само по собі". Такого не існує.
А здоровий гумор допомагає трішки абсорбуватись від надмірних хвилювань деколи.
А если надоест то что. Закроет?
Це ще гірше.
Ви ж мабуть бачили на форумі пости коли виконавець закривав провадження по неможливості стягнути.
І перед цим заблокувавши всі рахунки... от тоді дуже "весело" настає.

Назад
Угорі