ФК Єврокредит по кредиту Мегабанку

• Автор теми Автор теми MRMOUSE
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 674

MRMOUSE

Форумчанин
Дописи
16
Реакції
1
Бали
3
MRMOUSE не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий вечір, потрібна консультація. Прийшов лист від Фк Єврокредит. Суть я розумію, це стосується кредиту Мегабанка. Чи потрібно забирати цей лист з пошти, якщо так то які мої подальші дії? Чи потрібно їм писати першим або чекати на дзвінки від них. Дякую за відповідь.

Добрий вечір, потрібна консультація. Прийшов лист від Фк Єврокредит. Суть я розумію, це стосується кредиту Мегабанка. Чи потрібно забирати цей лист з пошти, якщо так то які мої подальші дії? Чи потрібно їм писати першим або чекати на дзвінки від них. Дякую за відповідь.
доброго вечора.
скоріш за все, то позовна заява з додатками.
тож, якщо плануєте захищатись у суді, то бажано забрати

доброго вечора.
скоріш за все, то позовна заява з додатками.
тож, якщо плануєте захищатись у суді, то бажано забрати
Дякую.
В взагалі є шанси в них щось виграти, або хоча б зменшити суму боргу. Я так зрозумів що це нова проблема на форумі і ще не багато людей стикнулося з нею.

Дякую.
В взагалі є шанси в них щось виграти, або хоча б зменшити суму боргу. Я так зрозумів що це нова проблема на форумі і ще не багато людей стикнулося з нею.
у мене суди, поки на розгляді.
тож будемо дивитись

Добрий вечір підкажіть будь ласка. Чи працює позовна давність?
З моменту останнього мого платежу пройшло більше 4 років. Чи можно цим скористатись? Дякую

MRMOUSE,

Добрий вечір. Вчора отримав листа, сьогодні вже ухвала суду на позов. Чи якось змінить ситуацію відзив на позовну заяву ? Дякую

так как всё решилось? у меня таже история

у мене суди, поки на розгляді.
тож будемо дивитись

как суды прошли? у меня суд прошел заочно, испонитель блокнул счета и требует в 5 раз больше тела

Останнє редагування:
вы через адвоката решаете вопрос? можно ваш телеграм..а то от сюда нет оповещения(
Alex., ні я сам поки що, якщо відзив на позов не пройде тоді вже буду наймати адвоката і подавати апеляцію

Назад
Угорі