ФК Джобер анульовано ліцензію

• Автор теми Автор теми Zorro89
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 940
ех, всі мфо би закрили.....
Их не закроют, они в том или ином виде даже в развитых странах есть.
Другое дело, что там регулируют их процентную ставку и поведение.

Ну у нас по этому сценарию и идут, по крайней мере на словах.

идут, но долго, но хорошо что хоть идут к нормализации прав и условий
Від закриття шараги старі борги не щезнуть. Все одно доведеться з ними боротись
це само собою, але хоч би трохи ще впорядкували би цей ринок, то може б і таких боргових ям поменше би стало...

це само собою, але хоч би трохи ще впорядкували би цей ринок, то може б і таких боргових ям поменше би стало...
Нам то все до лампочки. В ідеалі поменшає новачків на форумі

О процентной ставке уже есть законопроєкт вроде, вопрос времени когда примут.Ну с поведением тоже хоть как-то борятся, если сравнить что шараги творили года 4 назад и сейчас - то это небо и земля.

Боргові ями - не від кількості контор. На форумі нема такого героя, або героїні які би взяли кредити ну прям у всіх МФО :mosking:

Нам то все до лампочки. В ідеалі поменшає новачків на форумі
ну я-то в загальному. а взагалі, якщо моя б воля, то я в 10-11 класах ввів би у школах спецкурс по фінграмотності.
Боргові ями - не від кількості контор. На форумі нема такого героя, або героїні які би взяли кредити ну прям у всіх МФО :mosking:
ну 40+ мфо були на сайті
О процентной ставке уже есть законопроєкт вроде, вопрос времени когда примут.Ну с поведением тоже хоть как-то борятся, если сравнить что шараги творили года 4 назад и сейчас - то это небо и земля.
ну да, как вспомню топкредит и грошивсим, єгроши, то то капец

десь колись раніше була ,якась тема, де люди писали в кого скільки було. але не можу зараз знайти її.
Можливо хтось допоможе з посиланням? :)

десь колись раніше була ,якась тема, де люди писали в кого скільки було. але не можу зараз знайти її.
Можливо хтось допоможе з посиланням? :)

ну я живу в країні де немає мфо. мало того, кредитки рідкісне явище. є тільки банки, всякі революти і вейзом. так що бувають країни без мфо.

Назад
Угорі