CreditKasa Фіолетова кнопка

• Автор теми Автор теми Ania_0606
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 2K

Ania_0606

Форумчанин
Дописи
85
Реакції
27
Бали
308
Ania_0606 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю! Вчора натиснула на фіолетову кнопку в кредит касі. Вони мені мають повідомити якого про призупинення нарахувань відсотків? Тобто чи погодили мені чи ні. На все. 2 тижні прострочки

Вітаю! Вчора натиснула на фіолетову кнопку в кредит касі. Вони мені мають повідомити якого про призупинення нарахувань відсотків? Тобто чи погодили мені чи ні. На все. 2 тижні прострочки
Перевіряйте ел. пошту. Мені на ел.пошту прислали листа, потрібно було підтвердити, що я погоджуюсь на призупинення нарахування %

Підскажіть будь ласка як натиснути цю фіолетову кнопку?Не можу знайти😐

Переходите на сайт кредит каси, але не заходьте в свій кабінет, якщо зайшли, то вийдіть.
Листаєте в самий низ сайту, там буде кнопка "НЕ ВИСТАЧАЄ ГРОШЕЙ НА ОПЛАТУ КРЕДИТУ" як вказано на скріні

1730115311838.webp

Підскажіть будьласка а рішення по тій кнопці приходить на почту, чи куда

Є сенс натискати ту кнопку, щось пропонують нормальне?
Мені запропонували повну фігню - тіло + 4к, це договір 2018 року
Форумчанам пропонують гарні речі, але треба все зважити, і якщо погоджуєтесь - внести все і точно в строк, який буде зазначений

Доброго вечора. Підкажіть будь-ласка, якщо натиснути фіолет кнопку, то припянять нараховувати % і надішлють пропозицію як погасити? У мене зараз ще немає просрочки у кредит касі, але тут радять їх першими закривати. Що порадите?

На їх сайті листайте вниз до кінця,там буде на фіолетовому фоні написано: немає коштів погасити кредит,натискайте,заповніть анкету і чекайте відповідь на пошту.

Добрый день , подскажите пожалуйста как работает фиолетовая кнопка ? Сегодня утром нажала на нее , написала им так сказать письмо с бросьбой остановить проценты мне . И тишина . Они должны ответить мне на почту или как это работает?

Через 3 дні прийшла відповідь що на 15 днів можуть заморозити відсотки якщо я за цей період сплачу всю сумму боргу, для мене це не є добрим варіантом тому можливо попрошу 30, якщо ні, то вже буду йти в протермінування і там шось думати

Через 3 дні прийшла відповідь що на 15 днів можуть заморозити відсотки якщо я за цей період сплачу всю сумму боргу, для мене це не є добрим варіантом тому можливо попрошу 30, якщо ні, то вже буду йти в протермінування і там шось думати
Дуже дякую. А то у мння стоит блок на не знакомые номера , думаю вдруг звонить типо будут по поводу этого а я и не узнаю 😅

Назад
Угорі