Фінсфера. Закривати чи ні?

• Автор теми Автор теми Kostanta
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 1K

Kostanta

Форумчанин
Дописи
56
Реакції
14
Бали
8
Kostanta не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Неінформативний заголовок
Значить брала в них 1500 під 0.01 % мала внести 1501.50 11 липня ,внесла 12 липня 1545 грн ,так як думала що за день просрочки нарахують 3% від тіла ,але ні після оплати мені вибило що я ще винна їм 700 грн ,я була в шоці ,зателефонувала запитати що це за сума ,сказали що перерахували те що мало бути під 0.01 % по 2.99 я була в шоці ,так як на карті грошей вже не було ,через днів 5 я зайшла вже сума була майже 900 грн я внесла 400 грн і на 500 грн зробила пролонгацію здається за 145-165 грн на 30 днів
Пройшло 30 днів я вже активно почала читати антиколектор і зрозуміла що платити 500 грн по перше їх в мене немає по друге я їм і так віддала 2000 а взяла 1500 тому хай собі хочуть що хочуть,18 серпня я мала внести 500 грн,сьогодні дзвонять кажуть 1350 грн вже борг ,я кажу по якій це ставці а вона каже 2.99 грн кажу то від 500 грн це 15 грн за 10 днів 150 грн де вони накрутили 850 ,вона це перерахунок за всі 30 днів я в шоці з них ,але вже тричі телефонували моєму татові ,думаю закривати їх за 500 чи забити і забути ,хто що про них скаже

А причем тут 500 грн если вы уже больше должны? Или это за пролонгацию?

Так а с чего вы взяли что вы закроете за 500 грн, если они сейчас больше требуют? Если я правильно понял ваш текст.
Запропоную сплатити 500 ,захочуть закрию ,ні хай рахують далі ,нагадаю взяла 1500 віддала 2000+

Запропоную сплатити 500 ,захочуть закрию ,ні хай рахують далі ,нагадаю взяла 1500 віддала 2000+
Вони через місяць дуже зговорчиві, мені пишуть, щоб я закрила те що було до просрочки, такщо ті вам думаю запропонують, а з тим розкладом що ви їм переплатили, то точно або пошлете їх або домовитися)

Як на мене ви їм вже все віддали.
То за допомогою форуму я це вже теж зрозуміла ,але 500 це типу як тіло чи спишуть вони його бог зна
Вони через місяць дуже зговорчиві, мені пишуть, щоб я закрила те що було до просрочки, такщо ті вам думаю запропонують, а з тим розкладом що ви їм переплатили, то точно або пошлете їх або домовитися)
О це добре,надіюсь що спишуть

Назад
Угорі