Фінпротект погрожують

• Автор теми Автор теми Анетка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 34
  • Перегляди Перегляди 2K
А можна якось повірити чи є дійсно такий слідчий?
Post automatically merged:

25.10.2019

Просто вже починається паніка, я не знаю що робити. Чи просто лякають поліцією?
Перевіряйте чи з поліції, якщо вам так потрібно, через електронну декларацію. Уся поліція заповнює декларації. Мені теж так погрожували.

Перевіряйте чи з поліції, якщо вам так потрібно, через електронну декларацію. Уся поліція заповнює декларації. Мені теж так погрожували.
Якщо немає декларації про доходи, то і людини такої в поліції не існує.

Доброго дня! Маю з ними проблеми. Телефонують з погрозами, що влаштують проблеми. Що написали заяву на мене в Головне управління поліції м. Рівне. Я живу в райцентрі. Телефонують батькам, сестрі. Затефонував до мене нібито слідчий, Макаренко Микола Борисович. З Рівного. Просив під*їхати. А потім вже сказав, шо не потрібно. Виїде оперативна група до мене і сестри для взяття характеристик, або дзвоніть до заявника і домовляйтесь.Попросила дані, заявника. Трохи здивувало, що спочатку назвав свій номер, а потім дав інший. Заявник Фінпротект, Шевченко Валерій. Поговорила. Скинув навіть реквізити мені на вайбер для погашення половини суми.Суму боргу розбили на дві частини. Але що робити, я не знаю. Порадьте як бути
Напишите заявление в прокуратуру сфоткайте и ему вышлите на Вайбер,должен отвалить!

Якщо немає декларації про доходи, то і людини такої в поліції не існує.
А на якому сайті можна це перевірити?

Ви ж така велика дівчинка, маєте паспорт.Я теж ожу комусь зателефонвати і представитися хоч королевою США. Нікому по телефону нічого не розказуйте про себе. Поліця не займаться цивільними справами, тільки кримінальними. Якщо до вас телефонує ніби поліціянт, то одразу вимагайте ПІБ, звання, в кому відділку працює. Не відповідає на ваші запитана - трубку поклали і на тому. Якщо розмова продовжена на ваших умовах, вимагайте повістку. Нікуди не йдіть, поки вам ту повістку не вручать в руки під підпис.
А ліпше забийте на ту писанину і бережіть здоров'я. Тому що лякалки закінчуються виключно лякалками: хто багато говорить, той мало може.
Щасти вам і нічого не бійтеся.:smile60::smile60:
Да! І або змініть сімку, а якщо не можете, то поставте антиколлектор.

Останнє редагування:
Ви ж така велика дівчинка, маєте паспорт.Я теж ожу комусь зателефонвати і представитися хоч королевою США. Нікому по телефону нічого не розказуйте про себе. Поліця не займаться цивільними справами, тільки кримінальними. Якщо до вас телефонує ніби поліціянт, то одразу вимагайте ПІБ, звання, в кому відділку працює. Не відповідає на ваші запитана - трубку поклали і на тому. Якщо розмова продовжена на ваших умовах, вимагайте повістку. Нікуди не йдіть, поки вам ту повістку не вручать в руки під підпис.
А ліпше забийте на ту писанину і бережіть здоров'я. Тому що лякалки закінчуються виключно лякалками: хто багато говорить, той мало може.
Щасти вам і нічого не бійтеся.:smile60::smile60:
Да! І або змініть сімку, а якщо не можете, то поставте антиколлектор.
В тому той справа, що представились повністю і попросили під*їхати до ГУП в м. Рівне на вул. Хвильового, 2. Навіть кабінет назвав. Це збило з толку. А подзвонили ще й до сестри на роботу. Це звичайно і злякало) та зараз я спокійна, бо почитавши поради - одразу стає легше. Знаєш, що робити і як реагувати на таку заразу!

В тому той справа, що представились повністю і попросили під*їхати до ГУП в м. Рівне на вул. Хвильового, 2. Навіть кабінет назвав. Це збило з толку. А подзвонили ще й до сестри на роботу. Це звичайно і злякало) та зараз я спокійна, бо почитавши поради - одразу стає легше. Знаєш, що робити і як реагувати на таку заразу!
Ні в якому випадку не їдьте по телефонному дзвінку, ким би вам не представилися. Вас зобов'язані викликати повісткою. Так і кажіть: "Викликайте повісткою". Мало хто там може вам телефонувати.

Це поширена практика...((
Не ведіться!!!
Зателефонуйте у відділок, уточніть, чи працює там особа, яка вас визивала...
Там забов'язані пояснити ...

Але- це все блеф! Не вірте жодному слову, яке звучить у вашому телефоні з невідомих номерів!!!

До мене сьогодні дзвонить номер разів вісім підряд. Гетконтакт видає Слєдоватєль Петро Васильович. Беру трубку, думаю, що ж то за настирний слєдоватєль такий. Тут бац і Готівочка.)))

Саме паршиво, що переживають рідні(( Отакі поганці цим і користуються. Не виб'ю з тебе, то - з близьких обов'язково! Я своїм сказала, що не вздумайте нічого платити. Дзвонити може зараз кожен, а чи насправді, то той ким представляється?

А можна якось повірити чи є дійсно такий слідчий?

25.10.2019

Просто вже починається паніка, я не знаю що робити. Чи просто лякають поліцією?
Конечно пугают.. Это их главный козырь ?

Назад
Угорі