Ximera1989
Форумчанин
- Дописи
- 228
- Реакції
- 136
- Бали
- 1825
Ximera1989 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всем доброго дня !
Вот такой ответ только что получит от финфорса на мою просьбу о предоставлении документов
Повідом мене офіційним листом , заказним , з підписами та печатками, мокрими.
А також щоб в цьому листі були вказані сумми за які компанія в якій я мав борг були викуплені , та щоб там були виписки з банку через який був розрахунок.
Дякую!
чт, 27 июн. 2019 г., 13:40
пришло сегодня 01.07 время 11:40
Доброго дня,(мое имя и отчество)
із усіма необхідними документами Ви зможете ознайомитись в суді, в матеріалах судової справи.
Наразі адвокатами ТОВ «ФІНФОРС» готується пакет документів для подачі позову до суду про стягнення з Вас заборгованості за кредитним договором №434347-А від 03.12.2018 укладеним між Вами, та ТОВ "СС Лоун".
Очікуйте повістку до суду за адресами (адрес прописки) та , місто Київ, (адрес проживания).
Что скажите ?
начинать боятся?
Вот такой ответ только что получит от финфорса на мою просьбу о предоставлении документов
Повідом мене офіційним листом , заказним , з підписами та печатками, мокрими.
А також щоб в цьому листі були вказані сумми за які компанія в якій я мав борг були викуплені , та щоб там були виписки з банку через який був розрахунок.
Дякую!
чт, 27 июн. 2019 г., 13:40
пришло сегодня 01.07 время 11:40
Доброго дня,(мое имя и отчество)
із усіма необхідними документами Ви зможете ознайомитись в суді, в матеріалах судової справи.
Наразі адвокатами ТОВ «ФІНФОРС» готується пакет документів для подачі позову до суду про стягнення з Вас заборгованості за кредитним договором №434347-А від 03.12.2018 укладеним між Вами, та ТОВ "СС Лоун".
Очікуйте повістку до суду за адресами (адрес прописки) та , місто Київ, (адрес проживания).
Что скажите ?
начинать боятся?
), а должны только финфорсу, и в назначении платежа нужно оставлять пустые графы (как в образце), чтобы была "анонимная благотворительная помощь", хотя в начале письма они и №договора указали, и ипн, и пр.)))