Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Кстати, почитал я решение суда и что-то это попахивает сливом Вас судом. Потому что как можно утверждать, что сс лоун был сгенерирован Вам КЕП( ЭЦП), если СС Лоун не является сертифицированным центром по выдаче электронных цифровых подписей.Фінфорс подав і виграв((((.
это то, о чем говорил я, а не Kiborg)))
Я ещё не проснулсяэто то, о чем говорил я, а не Kiborg)))
За таких обставин суд першої інстанції був зобов'язаний надіслати судові рішення у паперовій формі рекомендованим листом або електронним листом на офіційну електронну адресу, зареєстровану в Системі, чого зроблено не було. Докази вручення оскаржуваного рішення особі в матеріалах справи відсутні.

Яка??Суд???І знову ластівка прилетіла від них.
Так. Вчорашнім числом..Яка??Суд???
Так а чем первая эпопея с ними закончилась?Так. Вчорашнім числом..
Повернення без виконанняТак а чем первая эпопея с ними закончилась?
Перепрошую. Я вже так відвиклаНда....![]()
Это как? Они запрещены сейчас.Перепрошую. Я вже так відвиклавід тих ,виконавчих,судів,що трішечки помилилася.
В мене не суд ,а виконавчий напис прилетів...
Немаю відповіді на це запитанняЭто как? Они запрещены сейчас.
Виходить,що зробили ВНН до війни? І тількі зараз відкрили ВП? Так я зрозуміла?Перепрошую. Я вже так відвиклавід тих ,виконавчих,судів,що трішечки помилилася.
В мене не суд ,а виконавчий напис прилетів...
По-моему даже на до военных ИНН уже нельзя открывать ИП. Странно.Виходить,що зробили ВНН до війни? І тількі зараз відкрили ВП? Так я зрозуміла?
Я раніше читала тут,на форумі,що можуть на довоєнних. Але не буду стверджувати.По-моему даже на до военных ИНН уже нельзя открывать ИП. Странно.
це станом на зараз: "Забороняється відкриття виконавчих проваджень на підставі виконавчих написів нотаріусів, вчинених на кредитних договорах, які не посвідчені нотаріально."Я раніше читала тут,на форумі,що можуть на довоєнних. Але не буду стверджувати.
Можно я дам?))Немаю відповіді на це запитання
Давай. Хочу почутиМожно я дам?))