Фінфорс передав діло колекторам

• Автор теми Автор теми Viruska
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 2K

Viruska

Форумчанин
Дописи
238
Реакції
123
Бали
3625
Viruska не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Фінфорс ми не домовились за суму, передав діло колекторам, угроза сусідам шо я їх поручителями зробила, угроза сімї, підскажіть що робити, Порадьте шось, кричать і угрожають сусідам шо колектори до мене приїдуть, чесно боюсь я сама вдома з немовлятами, люди шо робити? На вулицю аж боюсь вийти.

Фінфорс ми не домовились за суму, передав діло колекторам, угроза сусідам шо я їх поручителями зробила, угроза сімї, підскажіть що робити, Порадьте шось, кричать і угрожають сусідам шо колектори до мене приїдуть, чесно боюсь я сама вдома з немовлятами, люди шо робити? На вулицю аж боюсь вийти.
Так кому финфорс передал тело ? :oops:
Они как бы сами и есть колекторасы...

финфорс и сами могут задолбать звонками, были прецеденты
но не суть важно

не приедут, поручителями не сделают

Просто сказали сусідці шо приїжали до мене, ті вірвались в квартиру почали кричати а хіба мужики тільки що в тебе не були?
Кажу ніхто не був і нічого незнаю, як на них можна подіяти? Може скаргу якусь накатати на них?

Просто сказали сусідці шо приїжали до мене, ті вірвались в квартиру почали кричати а хіба мужики тільки що в тебе не були?
А їх гребе хто у вас був чи не був... Шліть науй своїх сусідів... Хай свої "скелети в шафі" пообмітають...
Кажу ніхто не був і нічого незнаю, як на них можна подіяти? Може скаргу якусь накатати на них?
Можете спробувати, але ймовірність що ця скарга допоможе майже нереальна.
Перевірено багатьма і багато раз.

ті вірвались в квартиру почали кричати а хіба мужики тільки що в тебе не були?
Кажу ніхто не був і нічого незнаю
в след.раз не пускайте в квартиру
и вообще, зачем посторонних пускать, пусть и соседей?

як на них можна подіяти? Може скаргу якусь накатати на них?
скарга без улик (записи разговоров, скрины с номерами, угроз, фото) работает так себе

скарга без улик (записи разговоров, скрины с номерами, угроз, фото) работает так себе
Чесно якась така паніка, чи просто так залякали уже, неможу нічого уже зрозуміти
А їх гребе хто у вас був чи не був... Шліть науй своїх сусідів... Хай свої "скелети в шафі" пообмітають...

Можете спробувати, але ймовірність що ця скарга допоможе майже нереальна.
Перевірено багатьма і багато раз.
Вайбер красніє, написали шо рахунки поблукують, що зносу інн прийдеться робити, а вчора взагалі якась шм@ра написала шо мене з сестрою на стовбі повішають шо ми проституцією займаємося, що мені погано буде, що це тільки початок

Вайбер красніє, написали шо рахунки поблукують, що зносу інн прийдеться робити, а вчора взагалі якась шмapa написала шо мене з сестрою на стовбі повішають шо ми проституцією займаємося, що мені погано буде, що це тільки початок
не надо ничего от неизвестных контактов читать, соц сети лучше закрыть

Чесно якась така паніка, чи просто так залякали уже, неможу нічого уже зрозуміти

Вайбер красніє, написали шо рахунки поблукують, що зносу інн прийдеться робити, а вчора взагалі якась шмapa написала шо мене з сестрою на стовбі повішають шо ми проституцією займаємося, що мені погано буде, що це тільки початок
НЕ идите с ними на контакт вообще!!!И отвалят,как грязь от подошвы.А на недовольные выбрыки соседей не обращайте внимания.Пусть за своими косяками смотрят.Если соседям что-то не нравится,что им звонят какие-то мошенники,вперёд в полицию пусть чешут,писать заявление.
А Вы до этих звонков вообще не при чём.
Занимайтесь детьми и всё.Я например так и делаю.

взгляните трезво на ситуацию
если бы не звонки, вайберы/шмайберы - было бы спокойнее, не правда ли?
так вот избавьтесь от этих каналов связи, приведёте мысли в порядок.
Занимайтесь детьми и всё.Я например так и делаю.
? ? ?

Останнє редагування:

вот именно. просто не открывайте дверь и всё. соседям скажите, что это какие-то оtмoрoзки балуются, пусть пишут в полицию заявление на телефонное хулиганство

вот именно. просто не открывайте дверь и всё. соседям скажите, что это какие-то оtмoрoзки балуются, пусть пишут в полицию заявление на телефонное хулиганство
Вот оно - лучшее решение вопроса!!! Направьте соседей против звонилок!!!
Пусть пишут заявления везде..., хоть в Гринпис! Вы тут ни при чем! Угрожали и обманывали звонилки!!!
Пусть соседи не стесняются, и решают СВОИ проблемы во всех инстанциях!

Заблокируйте вайбер и телефон от посторонних контактов, закройте соцсети

Назад
Угорі