александрит
Форумчанин
- Дописи
- 136
- Реакції
- 142
- Бали
- 913
александрит не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
меня сслоун финфорсам продали тоже сижу думаю что дальше
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
та я не те щоб думаю - тут те саме що і з іншимименя сслоун финфорсам продали тоже сижу думаю что дальше
Мене теж кумо сьогодні їх продали, з тіла 1,5 хочуть 3, прислали листа, може є хтось, хто з ними давно спілкується?В мене кумо продали їм через місяць,і зекредит десь через 4-5 місяців
Незнаю,в мене з самого початку хотіли з 4 чи з 3 більше 7000Мене теж кумо сьогодні їх продали, з тіла 1,5 хочуть 3, прислали листа, може є хтось, хто з ними давно спілкується?
І що? Неадеквати як і всі інші
тіло 3К, нарахували 5700. Продали через 10 днів. Хай йдуть в клоаку сатани, я їм ні копійки не дам.Незнаю,в мене з самого початку хотіли з 4 чи з 3 більше 7000
А на рух урок зе кредит то там 3500 тіло 3000 пролонг,і хочуть ше 14000 но хотіти то таке)
У меня тоже был кредит в Кумо 2500 Финколлект отдала 4750.На уступки не шли, но вели себя нормально, не хамили не угрожали.Что это за организация?Через две недели просрочки меня им продал Кумо. Информации о них мало.С тела 1,5 хотят 3 сегодня к вечеру.Можно ли с ними договорится за меньшую сумму?
Платёж разделили на две части. На на електроніку через день писали (после первого платежа) что я мошенника и должна уплатить вторую часть.У меня тоже был кредит в Кумо 2500 Финколлект отдала 4750.На уступки не шли, но вели себя нормально, не хамили не угрожали.
І після цього Ви їм ще платите?я мошенника и должна уплатить вторую часть.
НетІ після цього Ви їм ще платите?
Ну что, как у вас с ними? Карты блокировали или еще что-нибудь?С периодичностью раз в три дня шлют письма на электронную почту и смс.
Нет, они просто пишут, прозванивают. Потом присылают на электронную почту "отчёт о проделанной работе" и все.Ну что, как у вас с ними? Карты блокировали или еще что-нибудь?
Їхні звіти то шедевр))) І щомісяця звітують. Молодці! Мені приємно мати з ними справу)))Нет, они просто пишут, прозванивают. Потом присылают на электронную почту "отчёт о проделанной работе" и все.
Слава богу...