Finbert космоштрафи кожного дня

• Автор теми Автор теми Remy108
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 20
  • Перегляди Перегляди 3K

Remy108

Читач
Дописи
4
Реакції
2
Бали
3
Remy108 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, пішла прострочка у Finbert, з 5-го дня протермінування 15% штраф від тіла кожного дня.
З 10-го дня протермінування штраф 50% від тіла кожного дня.
Зараз нарахували 6200 відсотків, тіло 8000.
Не знаю що з ними робити, коштів для оплати штрафів не має. На зустріч не йдуть. Через декілька днів піде 10-й день протермінування і звісно ж за 10 днів 40 000тисяч штрафу нарахують……..
Допоможіть як з ними бути.

так і ви не йдіть на зустріч) Нарахування відсотків це всього навсього метод психологічного тиску. Мені так в Money4you сказали. Тому не піддавайтесь)

так і ви не йдіть на зустріч) Нарахування відсотків це всього навсього метод психологічного тиску. Мені так в Money4you сказали. Тому не піддавайтесь)
Я переживаю просто, бо з 10-го дня нараховується штраф 50% від тіла…….

сума відсодків не може перевищувати тіло кредиту, або два тіла (не пам'ятаю), а в період воєного стану, взагали штрафи та пені по кредитам заборонені. не хвилюйтеся, пройде більше часу, підуть на зустріч. Я зараз теж вже по деяким кредитам вийшов на протермінування, але навіть трубку не беру, і не захожу в кабінет....збираю кошти, та чекаю на кращі пропозиції.

Це немає ніякого значення. Вище Вам написали про штрафи. Заспокійтесь, я сам переживав, але тепер майже все закрито за тіло)

взагали штрафи та пені по кредитам заборонені.
штрафи та пені по кредитам дозволенні по договорам, якщо не помиляюсь с грудня 23р, коли ввели новий закон на максимальну ставку в 1% в день.
сума відсодків не може перевищувати тіло кредиту, або два тіла (не пам'ятаю),
Це відноситься тільки до штрафів. Закон “Про споживче кредитування” (ст. 21) обмежує максимальну суму штрафу та пені – разом вони не можуть перевищувати 50% від суми, одержаної позичальником за кредитним договором.

Доброго дня, пішла прострочка у Finbert, з 5-го дня протермінування 15% штраф від тіла кожного дня.
Не знаю що з ними робити, коштів для оплати штрафів не має. На зустріч не йдуть. Через декілька днів піде 10-й день протермінування і звісно ж за 10 днів 40 000тисяч штрафу нарахують……..
Все що вони там рахують, можете не звертати увагу, включайте повний ігнор, з часом запропонують вигідні для Вас умови на яких зможете закрити, просто може пройти і 2 місяці і 3 роки.

штрафи та пені по кредитам дозволенні по договорам, якщо не помиляюсь с грудня 23р, коли ввели новий закон на максимальну ставку в 1% в день.

Це відноситься тільки до штрафів. Закон “Про споживче кредитування” (ст. 21) обмежує максимальну суму штрафу та пені – разом вони не можуть перевищувати 50% від суми, одержаної позичальником за кредитним договором.

Все що вони там рахують, можете не звертати увагу, включайте повний ігнор, з часом запропонують вигідні для Вас умови на яких зможете закрити, просто може пройти і 2 місяці і 3 роки.
Сьогодні зателефонував до НБУ, сказали що штраф 50% від тіла може бути нарахований тільки один раз. Те що в них прописано в договорі 50% штраф від тіла кожного дня то цей договір є не вірним та порушує закон. Сказали взяти виписку по всім нарахуванням та договір і надіслати скаргу до НБУ.

Доречі кредит відкритий з червня місяця, кожні 14 днів робив пролонгації, одного разу навіть штраф заплатив. Але зараз зрозумів що кінця тут не буде, отже вирішив нехай чекають. Військовий стан їх не колише

Сьогодні зателефонував до НБУ, сказали що штраф 50% від тіла може бути нарахований тільки один раз. Те що в них прописано в договорі 50% штраф від тіла кожного дня то цей договір є не вірним та порушує закон. Сказали взяти виписку по всім нарахуванням та договір і надіслати скаргу до НБУ.
Краще нічого не робити, бо якщо дійде до суда, то це буде доказом того що ви все ж таки оформили договір, і шанси на перемогу стануть меншими, краще нічого не робити, просто чекати на гарну пропозицію на закриття, бо окрім дзвінків та листування, вони нічого не можуть більше зробити.
Сьогодні зателефонував до НБУ, сказали що штраф 50%
Ну яж Вам прям текст закону скинув, що штраф не може перевищувати 50% від отриманих коштів

Краще нічого не робити, бо якщо дійде до суда, то це буде доказом того що ви все ж таки оформили договір, і шанси на перемогу стануть меншими, краще нічого не робити, просто чекати на гарну пропозицію на закриття, бо окрім дзвінків та листування, вони нічого не можуть більше зробити.

Ну яж Вам прям текст закону скинув, що штраф не може перевищувати 50% від отриманих коштів
Ну якщо і дійде до суда то всерівно вони не зможуть доказати те що 50% штрафу кожного дня це законно.
Ну якщо і дійде до суда то всерівно вони не зможуть доказати те що 50% штрафу кожного дня це законно.
Доречі ніде не має інформації про те що вони до суду ходять

Доречі ніде не має інформації про те що вони до суду ходять
Все вірно тому включате режим ігнору, і чекайте поки не запропонують вигідну для Вас пропозицію на закриття.

Трохи більше ніж через три місяці запропонували за тіло

Вкладення

• IMG_5240.webp
    IMG_5240.webp
    54.1 Кб · Перегляди: 387
Вітаю! Скажіть, будь ласка, як у Вас зараз з ними? Чи є/були якісь лояльні пропозиції? Чи турбують рідних?

Вітаю! Скажіть, будь ласка, як у Вас зараз з ними? Чи є/були якісь лояльні пропозиції? Чи турбують рідних?
Можу поділитися своїм досвідом. 1.5 міс. протермінування. З 6000 грн нарахували майже 19000. Я пропонувала закрити за 9000, хочуть 14000.
Я подала на них скаргу в НБУ, що нараховують неправомірно великі відсотки. Образилися)
Мені підказували, що фінберт бояться скарг в НБУ, то можливо щось запропонують хороше через тиждень
Оточення не турбували. Та і мене теж не дуже. Пару разів писали в телеграм. Сама вийшла з ними на зв'язок, бо лишилися одні з останніх мфо у мене

Раньше у них была ежедневная процентная ставка 5 процентов, также как в авире и клайинвест

Можу поділитися своїм досвідом. 1.5 міс. протермінування. З 6000 грн нарахували майже 19000. Я пропонувала закрити за 9000, хочуть 14000.
Я подала на них скаргу в НБУ, що нараховують неправомірно великі відсотки. Образилися)
Мені підказували, що фінберт бояться скарг в НБУ, то можливо щось запропонують хороше через тиждень
Оточення не турбували. Та і мене теж не дуже. Пару разів писали в телеграм. Сама вийшла з ними на зв'язок, бо лишилися одні з останніх мфо у мене
Ну що там пропонують тіло?) бо у мене тоже вот він є 5к тіло, вже 7к , то думаю шо робити , падати на ігнор і чекати тіло?)

У мене (Кредит каса продала колекторам а ті ще комусь) кінцева сума склала 160 000 !!!!!! Сплатив (по суперакції) 3800( тіло кредиту було 6000) ще й двома платежами! Зауважу -справедливості заради - що пройшло 6 (!) років !

Ну що там пропонують тіло?) бо у мене тоже вот він є 5к тіло, вже 7к , то думаю шо робити , падати на ігнор і за
За пару днів трохи зменшили свої хотілочки, але ці пропозиції мене поки не влаштовують. Напевно тіла не дочекаюся, закрию раніше, але позадовбую їх ще трохи своїми геніальним схемами, як вони мають правильно нараховувати проценти)

Одні з найспокійніших кредиторів. Нікому не дзвонили, навіть мені. Щось там написали на електронку і все. Через півтора-два тижні протермінування мені запропонували реструктуризацію. Спочатку оплатила 5000, а 9000 розбили на 3 платежі раз на 10 днів. Останні два внесла не по графіку, а днів на 10-14 пізніше…мозок не виносили.

Назад
Угорі