Finbert «Гвадіана» як вони зараз себе поводять ?

• Автор теми Автор теми Елис
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 32
  • Перегляди Перегляди 5K
Доброго дня, по фінберт в мене прострочка десь 3 місяці, підскажіть у кого довше як себе поводять, чи подають до суду?

Бо поки не дуже умови на закриття, хотілося б за тіло

Доброго дня, по фінберт в мене прострочка десь 3 місяці, підскажіть у кого довше як себе поводять, чи подають до суду?

Бо поки не дуже умови на закриття, хотілося б за тіло
Просрочка бiльше 3-х рокiв. В 2024 продали цикл фiнанс. Недавно звязалися зi мною. Хотят тiло +50%. Я уже i забув за Цей кредит

Просрочка бiльше 3-х рокiв. В 2024 продали цикл фiнанс. Недавно звязалися зi мною. Хотят тiло +50%. Я уже i забув за Цей кредит
Ну значить не так страшно, і ці можуть поки почекати поки я розберусь з іншими

Ну значить не так страшно, і ці можуть поки почекати поки я розберусь з іншими
Они лично мне не звонили, не доставали. Смс на почту написали спустя 10 месяцев после продажи. Тело маленькое было, 2к, хотят 3. Так что буду закрывать их

Они лично мне не звонили, не доставали. Смс на почту написали спустя 10 месяцев после продажи. Тело маленькое было, 2к, хотят 3. Так что буду закрывать их
У мене теж тіло невелике 5000

Ні, зовсім, і мені не телефонували навіть, смс слали і все
а лист по адресі не відправляють? бо мені вони пишуть в особисті досить часто, хоча просрочка десь 15 днів максимум , тіло в них десь 8к грн,

а лист по адресі не відправляють? бо мені вони пишуть в особисті досить часто, хоча просрочка десь 15 днів максимум , тіло в них десь 8к грн,
Лист мені відправляли лише Селфі, ні листів нічого, пару раз смс надсилали і все, потім написали за тіло, були кошти закрила

Назад
Угорі