FinBar угрожає

• Автор теми Автор теми TatkaG
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 147
  • Перегляди Перегляди 7K
Дякую усім за відповідь!
просто цікаво, де вони інфо по машині знайшли. думала не знайдуть.
Они много чего находят к сожалению) но никакого значение это не имеет руки у них коротки машину у вас забрать

Я вже писала, що брала в цій компанії 6000, а виплатила пролонгаціями 14000. Да, я таке зробила. Но в один момент пішла в прострочку, ну тіпа я смілива. Дзвінки вже на перший день. Побалакали, я обяснила мою позицію. Якось спочатку вони казали, що треба пролонгувати. Потім не брала трубку. Я писала електронні листи про реструктуризацію.Там казали , що треба дзвонити до спеціаліста. Ну до чого я веду. Сьогодні в мене була розмова, і мені сказали що я шахрайка, яка взяла гроші і не хочу повертати. Не знаю, але мені здається, що для мене ця а сьогоднішній день це саме веселе і кумедне. Це надало мені сили , бо в цих компаніях, ти все одно будеш шахраєм. Платиш, відповідаєш на дзвінки, передзвонюєш, принижується. Все, дякую цій компанії! Будуть дзвонити контактним-чоловік на фронті , як вдруг візьме трубку відповість їм доходчиво, син там же. Пробачте, може я дуже емоційно-але треба перестати їх боятись.
Я брав 15 сплатив пролонгаціями 3 тис ,з вересня протермінування.Сьогодні прислали що маю час до 21 січня,бо інакше продадуть факторинговій компанії.Впринципі пропонують 13 тис вже не можу одним платежем внести.Може хтось підкаже кому зазвичай продають і яку суму буде хотіти факторингова компанія?

Я брав 15 сплатив пролонгаціями 3 тис ,з вересня протермінування.Сьогодні прислали що маю час до 21 січня,бо інакше продадуть факторинговій компанії.Впринципі пропонують 13 тис вже не можу одним платежем внести.Може хтось підкаже кому зазвичай продають і яку суму буде хотіти факторингова компанія?
Доброго дня!Схожа ситуація сума 12000 пролонгаціями 5000+ , 19 день протермінування дзвонять по 30+ дзвінків в день.
Присилають смс про листи по місцю роботи ,що будуть діяти за пунктом 4.1 угоди,сьогодні прийшла смс що розпочато роботу з номерами з убкі .
Підкажіть до вашого оточення телефонувли?Вам за 13000 запропонували тільки зараз через 2-3 місяці протермінування?

Доброго дня!Схожа ситуація сума 12000 пролонгаціями 5000+ , 19 день протермінування дзвонять по 30+ дзвінків в день.
Присилають смс про листи по місцю роботи ,що будуть діяти за пунктом 4.1 угоди,сьогодні прийшла смс що розпочато роботу з номерами з убкі .
Підкажіть до вашого оточення телефонувли?Вам за 13000 запропонували тільки зараз через 2-3 місяці протермінування?
Ні не телефонували вони.Мпгі спочатку телефонували зараз перестали.В мене з вересня протермінування) Мав шеив партнера в аванс кредит але там закрив.Тіло запропонували за 2 міс,листів не було.Я типу як постійний клієнт був, декілька разів брав і повертав.В мене зараз в кабінеті 30 тис висить, пропонують 13 ))

Ні не телефонували вони.Мпгі спочатку телефонували зараз перестали.В мене з вересня протермінування) Мав шеив партнера в аванс кредит але там закрив.Тіло запропонували за 2 міс,листів не було.Я типу як постійний клієнт був, декілька разів брав і повертав.В мене зараз в кабінеті 30 тис висить, пропонують 13 ))
дякую)
чекаю суму адекватну ,зараз хочуть 18000 :rolleyes:

В У меня 13000 делала один раз пролонгации 3500 ,вот думаю что будет если их пока не платить будут окружающих людей обзванивать?

Больше всего боюсь если будут обзвон делать и добираться на работу, хотя работу указывала из головы .

написали сьогодні : Досудове врегулювання : вимога сплатити 1... грн сьогодні до 16:00, 2.. грн буде списано

вітаю)
Може маєте таких друзів тенго(мілоан),кредос (укркредитфінанс) ?
Тільки Мілоан та Ко(Панди та Аміго). Кидають рішення їх виграних справ регулярно та рахують суму, яку я маю заплатити за майбутній суд 🤣🫣

написали сьогодні : Досудове врегулювання : вимога сплатити 1... грн сьогодні до 16:00, 2.. грн буде списано
Дзвінки оточенню і на роботу від Аванс/Фінбар/Кредісенд були?

Дзвінки оточенню і на роботу від Аванс/Фінбар/Кредісенд були?
У мене були спокійні. Тільки на контактний номер, який вказав, телефонували. Були пропозиції за тіло. Орієнтовно через два місяці продають, перед продажем можна закрити за трохи менше тіла.

Вчора відправили 3 смс (однакові підряд)
що йде підготовка документів в суд , зателефонуйте до 18:00
В когось було щось подібне?
протермінування 30+ днів ,пропозиції за тіло не було

Вчора відправили 3 смс (однакові підряд)
що йде підготовка документів в суд , зателефонуйте до 18:00
В когось було щось подібне?
протермінування 30+ днів ,пропозиції за тіло не було
Ще трошки і будуть просити тіло,мені вже місяць пропонують (протермінування 2 місяці),сьогодні вже менеджер через будь ласка і дуже прошу тіло просив)

Назад
Угорі