Фінансовий моніторинг транзакцій від креді агріколь

• Автор теми Автор теми GV1990
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 452

GV1990

Форумчанин
Дописи
106
Реакції
113
Бали
5125
GV1990 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Наразі Банком проводиться перевірка Ваших транзакцій.
Перевірка передбачає блокування карток та облікового запису в застосунку задля унеможливлення використання коштів отриманих в результаті операцій, що можуть містити ознаки порушення законодавства.
У чинному законодавстві та нормативних актах НБУ відсутній чітко встановлений строк, протягом якого банки зобов'язані завершити перевірку, тому Банк може проводити перевірку протягом необхідного терміну.
В нашому Банку термін проведення перевірки становить орієнтовно до 60 календарних днів від дати обмеження операцій.
Прохання очікувати результат перевірки в смс на фінансовий номер телефону.

Хто стикався з цим "чудовим" явищем? Скільки реално часу +- проходить цей чудо моніторинг?

Останнє редагування:
задля унеможливлення використання коштів отриманих в результаті операцій, що можуть містити ознаки порушення законодавства.
Футболку на олх продал, что ли?

Хто стикався з цим "чудовим" явищем? Скільки реално часу +- проходить цей чудо моніторинг?
Да по-разному.
У меня райф затребовал документы, подтверждающие, почему я от матери получил перевод и откуда у нее деньги. Естественно, были посланы.
Как в вашем случае будет - не знаю. Может быстро, может, как и пишут, 60 дней. Вообще, классно, конечно. Деньги заблочили, пользуются ними, а вы ждите.

Офіційні кошти від військової частини)
Тільки зайшли і відразу заблокували

Це добре що заначка є, а так звісно дибільна ситуйовіна.
Заходять офіційні кошти, їх блокують, бо спрацювали якісь ризики.. і крутись як хочеш.

Самый мой верный банк, с 2021 ни разу не подвел, пережил все четыре ВП без блокировок...
печально(
П*рами становятся в процессе, похоже что под влиянием аналогичной государственной системы. Но может и человеческий фактор, нынче много чего поменялось. Райф вон тоже неплохой был.

Ну да...
Кстати, я тогда в нем лаге счёт ФОП открыл. И тут такая фuгня)).
В разделе по весёлым игрулькам писали, что с райфа сейчас даже лицензионные БК не пополнить. Где-то похоже на звенья одной цепи, видать, пришёл великий эффективный манахер из клана Маклаудов манахеров, проигравший до того пару-тройку десятков лямов, вот она и абстиненция почти. Просто размышления, конечно.

В разделе по весёлым игрулькам писали, что с райфа сейчас даже лицензионные БК не пополнить. Где-то похоже на звенья одной цепи, видать, пришёл великий эффективный манахер из клана Маклаудов манахеров, проигравший до того пару-тройку десятков лямов, вот она и абстиненция почти. Просто размышления, конечно.
Да все может быть

интересно сколько зашло, что "риски" сработали

Ітог цієї мутні.
Два місяці мовчали, особистий кабінет заблокований '. Запитів від них не було ніяких.
Сьогодні на силу зв'язався з тех підтримкою, котра повідомила, що банк розірвав зі мною відносини, про що я був повідомлений по смс, хоча жодної смс від них не було.
Хочу забрати грощі, що залишилися на рахунку, то приїзжайте у відділення і забирайте з 30 відсотками комісії банку.
От такі діла веселі.

Назад
Угорі