Щоденник Фінансова яма , порадьте як вийти з неї

• Автор теми Автор теми Boroda123
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 33
  • Перегляди Перегляди 1K
Забийте. Пройде рік, більшість піде на тіло, на пів тіла, почнете знову заробляти і віддасте.
Перекредитовуватись, якщо немає роботи - це шлях в нікуди. В результаті будете вині і приватному інвестору і мфо. Доречі оці ліві сайти візбмуть з вас 650 грн а на карту ви отримаєте пшик.

Потім коли все буде ок, зробити в кв ремонт і здавати - буде інвестиція на майбутнє.
Ну до речі. Так дайте її під заставу. Тисяч 5000 дол. За неї ж дадуть? А це 200тис грн. Закриєте все, а потім будете повертати і буде час думати як далі. Продасте землю, віддасте за кредит. Ну і т.д

Блін...якщо це правда, то мені вже шкода, що так піде та квартира. Я би в ній ремонт зробив, і здавав
Вже краще продати квариру- час є. До того часу будуть норм пропозиції до закриття. 5000 - це вбита хата в забитому селі.

Я на 100 % вам кажу, ви із своїм кредитним рейтингом не знайдете кредит. А все інше не буде.

Приватні кредитори? Є історія де чувак програв багато в апарати, набрав кредитів, не міг погасити...ну все як часто є.
Взяв в борг у приватних, платити не міг якийсь час, так жінку насилували так, що на колінах від друзів випросив гроші і тим віддав.

Хочете все віддати? Шукайте вихід, як заробити, що продати і т д. Але не борги, щоб погасити борги

Ну до речі. Так дайте її під заставу. Тисяч 5000 дол. За неї ж дадуть? А це 200тис грн. Закриєте все, а потім будете повертати і буде час думати як далі. Продасте землю, віддасте за кредит. Ну і т.д

Блін...якщо це правда, то мені вже шкода, що так піде та квартира. Я би в ній ремонт зробив, і здавав
Я би також робив ремонт та здавав , це спраді хороший пасивний заробіток , та ось на жаль зараз з цією ситуацією немає коштів , щоб це зробити

Квартиру і землю віддавати на борги в мфо якось безглуздо. Зараз ви можете продати землю і за ті гроші зробити ремонт в квартирі і здавати, чи продати все і мати фінансову подушку і т.д. Тобто, купа варіантів. В любому випадку, якщо це не геть біля зони бойових дій, то ви маєте цінний актив.

Я би також робив ремонт та здавав , це спраді хороший пасивний заробіток , та ось на жаль зараз з цією ситуацією немає коштів , щоб це зробити
біткепітал взагалі поза законом, вони можуть тільки задовбати все оточення, а відсудити нічого не зможуть. Я закрила їх до прострочки, і заблокувала їх нові пропозиції)
По іншим, навіть якщо будуть суди, то це від декількох місяців до декількох років і ще не факт що зможуть арештувати майно, якщо найняти адвоката. У вас є час розбиратися. Не варто все ж спішити продавати квартиру. А під заставу і новий кредит - це мінус квартира і плюс ще один кредит.

навіть якщо будуть суди, то це від декількох місяців до декількох років і ще не факт що зможуть арештувати майно, якщо найняти адвоката.
Який тут взаємозв"язок?
Адвокат якось впливає на дії виконавців і їхні повноваження?

Який тут взаємозв"язок?
Адвокат якось впливає на дії виконавців і їхні повноваження?
Адвокат потрібен, якщо діло доходить до суду. Власне він потрібен для захисту в суді і для консультації, якщо раптом ситуація буде критична. Ясно що на рішення суду не впливає (але ще ж можна подати апеляцію).

а критична це яка?
для кого як) якщо буде відкрито ВП. Не знаю всю процедуру, але наскільки я розумію, то втратити нерухомість можна від процедури банкрутства фізичної особи якщо боржник так захоче. Не думаю, що мфо може якось його відсудити. Поправте, якщо чогось не розумію... У автора посту 110 000 боргу перед мфо без біткепіталу, Це можна розрулити за пів року, загрузивши себе роботою, а не позбуватися нерухомості за копійки. За 110 000 ніхто не забере квартиру, чи не так?

Якщо не єдине житло,то можуть виставити на реалізацію . А також рухоме майно,землю. Якщо борг менше,ніж 20 мін,єдине житло не чіпають
7100х20 = 142 000 на сьогодні.
З наступного року ситуація скоріш за все зміниться - збільшиться мінімалка.

Скільки часу проходить приблизно від початку прострочок до відкриття ВП?

8000

Коли стягувач звернеться до виконавця після того,як виграє суд. Може на наступний день,як отримає виконавчий лист,а може і через пів року.

Адвокат потрібен, якщо діло доходить до суду. Власне він потрібен для захисту в суді і для консультації, якщо раптом ситуація буде критична. Ясно що на рішення суду не впливає (але ще ж можна подати апеляцію).
Якби ви написали "з допомогою адвоката/юриста можно виграти суд" було би трішки зрозуміліше.
Тому запитав який взаємозв"язок.
160 тис грн. На сьогодні.
І це має бути боргові зобов"язання по одному кредиту.
Або ж як тепер ще мутять по зведеному провадженню. Останнє не факт.
І взагалі - щоб забрали житло я ще не чув і не зустрічав за всі свої майже 6 років на форумі

Тому запитав який взаємозв"язок.
розумію, було трохи неточно сформульовано.
160 тис грн. На сьогодні.
так, вже побачила що 8000.
Так, мене це питання першим цікавило - чи ризикую я житлом. Звісно будь які суди, заблоковані рахунки - це теж неприємно, але я тепер боюся цього всього значно менеше.

і дякую за поснення :)

Коли стягувач звернеться до виконавця після того,як виграє суд. Може на наступний день,як отримає виконавчий лист,а може і через пів року.
зрозуміла, дякую

Назад
Угорі