Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Де пропал?Що ви, бродяги? Скучили?)
Та все там же. Крошим русню.Де пропал?
Честь и слава !как дела с финансовой граматностью?Та все там же. Крошим русню.
Намана. Думаю от що після оформлення іпотеки робити. Гасити її швидше, землю купувати на перспективу, збирати кошти для іпотеки сестрі чи ганяти через валютні депозити.Честь и слава !как дела с финансовой граматностью?
Як по мене земля сьогодні якось не стоїть вкладання коштів!це у банках такі відсотки по валютних депозитах?ви вже іпотеку оформіли?Намана. Думаю от що після оформлення іпотеки робити. Гасити її швидше, землю купувати на перспективу, збирати кошти для іпотеки сестрі чи ганяти через валютні депозити.
Валютні депозити доречі шикарна штука. 25-30% річних у валюті і без податків. Не 700%, як у МФО, зате в плюс)
У банках, при умові купівлі валюти на депозит у гривні, через 3 місяці зняття паперового долару і продаж у обміннику. За 4 кола виходить такий % доходу.Як по мене земля сьогодні якось не стоїть вкладання коштів!це у банках такі відсотки по валютних депозитах?ви вже іпотеку оформіли?
Тобишь ты приходишь в банк со своей гривной покупаешь у них валюту и автоматом она попадает на твой депозит?типа того?какие банки кстати?У банках, при умові купівлі валюти на депозит у гривні, через 3 місяці зняття паперового долару і продаж у обміннику. За 4 кола виходить такий % доходу.
Я через додаток це роблю, за 2 хвилини. через 3 місяці валюта надходить на віртуальну доларову картку, а з неї вже у відділенні знімати. Потім можна здати в обміннику і отримати профіт 37,45/40,4. От і профіт за три місяці. Ну або можна просто "під подушку" покласти $ дешевше ринкового курсу. Практично у всіх банках це доступно зараз. Я приват використовую.Тобишь ты приходишь в банк со своей гривной покупаешь у них валюту и автоматом она попадает на твой депозит?типа того?какие банки кстати?
Дякую!за інфу !бережи себе дружище!слава Україні!Я через додаток це роблю, за 2 хвилини. через 3 місяці валюта надходить на віртуальну доларову картку, а з неї вже у відділенні знімати. Потім можна здати в обміннику і отримати профіт 37,45/40,4. От і профіт за три місяці. Ну або можна просто "під подушку" покласти $ дешевше ринкового курсу. Практично у всіх банках це доступно зараз. Я приват використовую.
Я пока зарабатываю! будет конец войне будем посмотреть во что влаживатьТак що, за увесь час жодної ідеї не знайшли/придумали форумчани по генерації ресурсів??
Арестович то ти?)Всі ж розуміють значимість нинішніх подій? Ми маємо шанс закінчити війну до кінця літа повною капітуляцією рашки
При всем уважении, в такое очень слабо верится. Если смотреть на все со стороны, с нейтральной позиции, то ничего подобного не предвидится. Однако желаю удачиВсі ж розуміють значимість нинішніх подій? Ми маємо шанс закінчити війну до кінця літа повною капітуляцією рашки

Ті сподівання були на час публікації посту. Зараз то зрозумілоПри всем уважении, в такое очень слабо верится. Если смотреть на все со стороны, с нейтральной позиции, то ничего подобного не предвидится. Однако желаю удачи![]()
Про що?)Що розкажете? Пишіть нові тємки)
Не надо некропостингом заниматьсяЩо розкажете? Пишіть нові тємки)