Фінансова грамотність.

• Автор теми Автор теми Zloj rock
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 921
  • Перегляди Перегляди 38K

Чи вважаєте ви себе фінансово грамотним?

• Так

• Ні

• А що це?

Результати будуть показані лише після голосування.
Мотивувався бажанням продемонструвати, що не обов'язково все проїдати і мого бюджету на харчування достатньо.
Пшенична каша на обід, пшоно не їм.
Від чого холестерин?)
Ну и молодец, что в 100 укладываешься, а насчёт полуфабрикатов, то тут как повезет, хотя крутят они в фарш всякое г... Ну съел, живой, значит норм. Я за 583 грн. 4 дня протянула, еще и осталось четверть курицы и одна селёдка. Так что молодец, пиши, буду перенимать опыт, только напиши пожалуйста, чем ты наелся, а от чего остался голодным и как всетаки подействовали полуфабрикаты, я тоже давно не ела такое.
Странные вы))
Человек озвучил свою позицию)) ок, вам она не нравится)) о чем уже все желаюшие высказались по дохрелион раз. Позиция у Тс не поменялась
Но, вы с маниакальной навязчивостью заходите рассказвать как он не прав))
Для чего?
Ну не все, я его во многом понимаю и даже что-то беру на вооружение, пусть чел.рассказывает, это интересно и даже поучительно.

Так что молодец, пиши, буду перенимать опыт, только напиши пожалуйста, чем ты наелся, а от чего остался голодным и как всетаки подействовали полуфабрикаты, я тоже давно не ела такое.
Все норм. Як подіяли напівфабрикати?-то був експеримент з негативним досвідом. Дуже погана ідея, раджу обходити їх стороною)

Все норм. Як подіяли напівфабрикати?-то був експеримент з негативним досвідом. Дуже погана ідея, раджу обходити їх стороною)
У мене склянка теплої води, потім через годину кава натуральна, вівсянка і бутер з сиром, через півгодини велика чашка чаю з лимоном і м:ятою, ще трохи хворію.

Що сьогодні на сніданок?
Гречка з курятиною, морква по корейськи і пара яєць.
Ну то не має особливого значення, гілка то не про їжу. А на днях сподіваюся нарешті буде переїзд і потреба в приготуванні їжі відпаде, так як повне забезпечення)
Для самотніх і молодих нормальна нормальна плюшка-забезпечення харчуванням.
Друг от по буровим катається, зарплата так собі, але за рахунок безкоштовного харчування виходить добре.

Ну то не має особливого значення, гілка то не про їжу. А на днях сподіваюся нарешті буде переїзд і потреба в приготуванні їжі відпаде, так як повне забезпечення)
Друг от по буровим катається, зарплата так собі, але за рахунок безкоштовного харчування виходить добре.
Я чула, що на буровій платять добре.
Ну з харчуванням у тебе все - номазі, а ось економія все ж таки для того, щоб віддати шарагам те, що можливо й не винен? Чи краще зносити потім написи і жити без жорсткої економії?

Два раза удивилась.Во первых размер зарплаты на буровых! А во вторых, откуда там бесплатное питание?

Останнє редагування:
економія все ж таки для того, щоб віддати шарагам те, що можливо й не винен? Чи краще зносити потім написи і жити без жорсткої економії?
Шарагам-тільки тіло, або суд..
Економія для фінансової незалежності, шараги лиш один з етапів. Далі витрачатиму на себе більше, але в межах розумного..
Два раза удивилась.Во первых размер зарплаты на буровых! А во вторых, откуда там бесплатное питание?
В нього десь 14-15 к за 15 днів виходить. Наявність чи відсутність харчування думаю різниться залежно від організації.
15 в принципі добре. Але ще пару років тому він отримував ~8. А це вже мало.

Останнє редагування:
Напруга мож прыгает? Да и по гарантии норм меняют их(у нас по крайней мере проблем нет с этим)
Напряжение не прыгает, стоит стабилизатор на всю квартиру. Гарантия есть, не всегда конечно, но есть. Я о том, что леды меньше служат, чем ртутные.
У меня некоторые леды и по три года горят,и без проблем.Может у тебя напряжение скачет? И в этом проблема?
???

Напряжение не прыгает, стоит стабилизатор на всю квартиру. Гарантия есть, не всегда конечно, но есть. Я о том, что леды меньше служат, чем ртутные.

???
ВаЛиКо, убей муху, раздражает, дрянь такая. Или то таракан усатый?

Останнє редагування:
Економія для фінансової незалежності, шараги лиш один з етапів. Далі витрачатиму на себе більше, але в межах розумного..

В нього десь 14-15 к за 15 днів виходить. Наявність чи відсутність харчування думаю різниться залежно від організації.
15 в принципі добре. Але ще пару років тому він отримував ~8. А це вже мало.
Не слышала чтобы там было бесплатное питание,но в столовых цены тоже разнятся.

В нього десь 14-15 к за 15 днів виходить. Наявність чи відсутність
Ты хоть смсок и звонков не боишся ? ?
Уже не боюсЯ, даже мания приследования исчезла, я год на форуме скоро, могу бояться только такракашку.

Будеш за тіло віддавати саої жорстко зекономлені кошти, навіть якщо були пролонгації?

Останнє редагування:
В мене не було пролонгацій.
Та й не назвав би це "жорсткою економією". Просто контроль витрат і ефективний розподіл ресурсів.

В мене не було пролонгацій.
Та й не назвав би це "жорсткою економією". Просто контроль витрат і ефективний розподіл ресурсів.
Тоді заперечень немає, пиши, будемо обговорювати, радитись.

Назад
Угорі