Фінансова грамотність.

• Автор теми Автор теми Zloj rock
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 921
  • Перегляди Перегляди 38K

Чи вважаєте ви себе фінансово грамотним?

• Так

• Ні

• А що це?

Результати будуть показані лише після голосування.
Думка така, що навіть маючи власне житло, є сенс здати його в оренду, а натомість орендувати максимально близько до місяця яке найчастіше відвідується
При умові, що живеш сам, то можливо, але є дружина, діти, які ходять в садочок/школу і ці пару копійок не перекриють дитячі друзі/нерви і т.і на нову школу/садочок
Zloj rock мабуть ще дуже молодий, але потім в житті з'являться речі, які неможливо вимірювати грошима.

Останнє редагування:
Повертаючись до теми фінансів.
Ідучи зранку з квартири (30 хвилин) роздумував стосовно важливості місця проживання відносно роботи.Часто зустрічав людей, котрим 1-2 години діставатися до роботи де вони роками працюють (наприклад специфічний фах). Це сукупно величезна кількість часу, бездарно спаленого.

Приділяючи той час саморозвитку, фрілансу, хоббі, спорту, часу з сім'єю чи навіть сну, накопичився б дуже значний ефект.
Думка така, що навіть маючи власне житло, є сенс здати його в оренду, а натомість орендувати максимально близько до місяця яке найчастіше відвідується (переважно це робота чи університет). Навіть якщо економія на транспорті не перекриє різницю оренди, варто реалізовувати через найцінніший в житті час. Я б розглядав при відстані більше 2-х км.
Враховуйте той факт,що постійні переїзди це матеріально,фізично і морально дуже важко.Особливо в місті і з дітьми.

У випадку з дітьми це звісно не варіант. Для самотньої людини, або де один з пари на віддаленій роботі.

Zloj rock, чесно,читаю Ваші повідомлення і ніяк не можу зрозуміти?Ви або ще життя толком не жили і з проблемами не стикалися,або занадто молодий і "волшебный"?
Це заради чого ми живемо, тому в пріоритеті.
Оффтоп
але Душа ? особисто мені більше подобається
Побуду місяць злючкою,може подобрішаю?

Zloj rock, чесно,читаю Ваші повідомлення і ніяк не можу зрозуміти?Ви або ще життя толком не жили і з проблемами не стикалися,або занадто молодий і "волшебный"?

Читаючи....хлопцю мабуть 25 це максимум. Ми ж з тобою трошки постарші)))

Повертаючись до теми фінансів.
Ідучи зранку з квартири (30 хвилин) роздумував стосовно важливості місця проживання відносно роботи.Часто зустрічав людей, котрим 1-2 години діставатися до роботи де вони роками працюють (наприклад специфічний фах). Це сукупно величезна кількість часу, бездарно спаленого.

Приділяючи той час саморозвитку, фрілансу, хоббі, спорту, часу з сім'єю чи навіть сну, накопичився б дуже значний ефект.
Думка така, що навіть маючи власне житло, є сенс здати його в оренду, а натомість орендувати максимально близько до місяця яке найчастіше відвідується (переважно це робота чи університет). Навіть якщо економія на транспорті не перекриє різницю оренди, варто реалізовувати через найцінніший в житті час. Я б розглядав при відстані більше 2-х км.
Дуже оригінально.Ви бачили коли небудь що залишається від квартири після квартирантів?Потім що заробите,в ремонт вложите і не хватить ще.

Дуже оригінально.Ви бачили коли небудь що залишається від квартири після квартирантів?Потім що заробите,в ремонт вложите і не хватить ще.
Трошки з Вами посперечаюсь, дивлячись які квартиранти.

Молодий і життя толком не бачив то відносні поняття.
Мені трохи менше 30 років. А з проблемами такими стикався, що вам не снилося.
Хоча вважаю що в контексті фінансів тут жодного значення.

Не всегда, конечно. Я когда снимал квартиру, то после себя оставил все в хорошем состоянии. Но соглашусь, что это больше,, русская рулетка".

Молодий і життя толком не бачив то відносні поняття.
Мені трохи менше 30 років. А з проблемами такими стикався, що вам не снилося.
Хоча вважаю що в контексті фінансів тут жодного значення.
Але мислите Ви якось поверхньо то все.
Почитайте краще книги!
?:rofl:

Оффтоп
Насправді є люди, які і в 50 залишаються "школоло"...
Мені трішки за 30,подумаєш?

Останнє редагування:
Приємний бонус, сьогодні перевів кешбек на карті Альфи в готівку. Це на рівно місці +87грн.
По картам для себе визначився, що опитальні програми наразі у моно, альфа і а-банк. До повного закриття ліміту буду лише другим користуватися, а при операціях з власними коштами, розкидати у на ці три банки і використовуватиму залежно від бонусних програм.
Всі три можна поповнювати в терміналах без комісії.
Ну і звісно обов'язково треба вмикати функцію % на залишок. Там скромні бонуси будуть, але це вартує лиш одноразового натискання однієї кнопки.

Назад
Угорі