Фінансова грамотність.

• Автор теми Автор теми Zloj rock
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 921
  • Перегляди Перегляди 38K

Чи вважаєте ви себе фінансово грамотним?

• Так

• Ні

• А що це?

Результати будуть показані лише після голосування.
Раз вам так важливо: от такий комплект з'їв після тарілки рису, що зранку варив, з трьома шматочками смаженого хека.
Довелося робити скріншот, через надто великий розмір.
А тортик ?

Раз вам так важливо: от такий комплект з'їв після тарілки рису, що зранку варив, з трьома шматочками смаженого хека.
Довелося робити скріншот, через надто великий розмір.
Мені важливо.
Zloj rock, оцініть моє меню на тиждень.Можливо десь щось замінити?

Мені важливо.
Zloj rock, оцініть моє меню на тиждень.Можливо десь щось замінити?
Що таке "топтанка"?
Кефір і йогурт гадаю варто вживати тільки "домашні", хоч і дорожче. Чудова ідея, при такому частому вживанні-робити самостійно, придбавши йогуртницю. Творог теж самостійно зроблений чи придбаний у людей.
І чому один гарнір на день? Прям наче по одному прийому їжі) На крайняк готувати одразу три гарніри на три дні і комбінувати між собою. (Це ще норм економія часу. Практикую іноді)

Що таке "топтанка"?
Кефір і йогурт гадаю варто вживати тільки "домашні", хоч і дорожче. Чудова ідея, при такому частому вживанні-робити самостійно, придбавши йогуртницю. Творог теж самостійно зроблений чи придбаний у людей.
І чому один гарнір на день? Прям наче по одному прийому їжі) На крайняк готувати одразу три гарніри на три дні і комбінувати між собою. (Це ще норм економія часу. Практикую іноді)
Вранці вівсянка з фруктом,на обід вчорашнє,на вечерю готую по графіку?
Вы каждый день новое блюдо готовите? :oops:
Ну так,ще плюс самураю кожен день окремо готую?
шо есть Топтанка в вашем списке?
А не скажу?

Що таке "топтанка"?
:wacko:

Вранці вівсянка з фруктом,на обід вчорашнє,на вечерю готую по графіку?

Ну так,ще плюс самураю кожен день окремо готую?
Нууу, я переконаний що користь вівсянки зранку-міф і стереотип. А сніданок має бути самим ємнісним.
Може є сенс готувати два комплекти за раз? По часу швидше і додаткова варіація. Наприклад увечері приготували, на сніданок гарнір 1, на обід гарнір 2, на наступний день так само чи можна поміняти. Між ними комбінувати заправки/додатки.
А фрукти і молочку змістив би на другу половину дня, можна взагалі без гарніру на вечерю.
М'ясо наприклад стараюся не їсти взагалі після 15-ї години.
Та це все справа звички і усвідомленого підходу. У кожного своя правда)

Нууу, я переконаний що користь вівсянки зранку-міф і стереотип. А сніданок має бути самим ємнісним.
Може є сенс готувати два комплекти за раз? По часу швидше і додаткова варіація. Наприклад увечері приготували, на сніданок гарнір 1, на обід гарнір 2, на наступний день так само чи можна поміняти. Між ними комбінувати заправки/додатки.
А фрукти і молочку змістив би на другу половину дня, можна взагалі без гарніру на вечерю.
Ви взірвали мій мозок?
Нєа,домашні,але дуже ледачі?
Я сьогодні пошопилася,то на єрмоліно грошей нєту?

Капец,ви з їжі зробили якийсь культ.Все набагато простіше.Що захотілось те і приготовив :pardon:

Насправді дуже цікаво, смачно і захопливо. Робиться легко. Друзі якось почали практикувати, а потім ще настоянки пішли в хід, тверді сири, бастурма і подібне. В місті проблематично, а в селі-ідеально. Або ж при постачанні з села)

не пробовала готовить "на один раз"?)))
Я то могу и на один раз приготовить...Но смысл вписывать в меню обед, который никто не ест, потому что дома никого до шести не было,я не увидела..))

Насправді дуже цікаво, смачно і захопливо. Робиться легко. Друзі якось почали практикувати, а потім ще настоянки пішли в хід, тверді сири, бастурма і подібне. В місті проблематично, а в селі-ідеально. Або ж при постачанні з села)
Одне,але...в добі лише 24 год. і в мене лише дві руки?
Капец,ви з їжі зробили якийсь культ.Все набагато простіше.Що захотілось те і приготовив :pardon:
Мені легше по меню жити,бо якщо я ще вранці буду думати,що сьогодні готувати і чи є в мене на те продукти,то ?

Ви взірвали мій мозок?

Нєа,домашні,але дуже ледачі?
Я сьогодні пошопилася,то на єрмоліно грошей нєту?
Я бачила відео,як роблять пельмені швидко,доволі прикольна техніка.В кого велика сім'я дуже класний варіант.
Одне,але...в добі лише 24 год. і в мене лише дві руки?

Мені легше по меню жити,бо якщо я ще вранці буду думати,що сьогодні готувати і чи є в мене на те продукти,то ?
Ну це зрозуміло,коли велика сім'я.Я не розумію коли люди паряться хто один,ну максимум удвох.?

не розумію коли люди паряться хто один,ну максимум удвох.?
Я можу день прожити на каві і цукеркі.
Я бачила відео,як роблять пельмені швидко,доволі прикольна техніка.В кого велика сім'я дуже класний варіант.

Ну це зрозуміло,коли велика сім'я.Я не розумію коли люди паряться хто один,ну максимум удвох.?
А взагалі-то,потрібно їсти,щоб жити,а не жити,щоб їсти!

Назад
Угорі