Фінансова грамотність.

• Автор теми Автор теми Zloj rock
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 921
  • Перегляди Перегляди 38K

Чи вважаєте ви себе фінансово грамотним?

• Так

• Ні

• А що це?

Результати будуть показані лише після голосування.
А можна ще м'ясо замінити бобовими...Економія шикарна!А то Ви щось занадто багато проїдаєте?

А складіть мені економне меню на тиждень для трьох дітей,бо чоловік вже втомився збільшувати доходи...Мені транжирі весь час не вистачає грошей:isterika:
Максимум, что ТС может себе позволить, это горох, бобовые, сейчас тоже не дешёвые.

Странные вы))
Человек озвучил свою позицию)) ок, вам она не нравится)) о чем уже все желаюшие высказались по дохрелион раз. Позиция у Тс не поменялась
Но, вы с маниакальной навязчивостью заходите рассказвать как он не прав))
Для чего?

Странные вы))
Человек озвучил свою позицию)) ок, вам она не нравится)) о чем уже все желаюшие высказались по дохрелион раз. Позиция у Тс не поменялась
Для чего?
А п0пізд€ть :pardon:

Странные вы))
Для чего?
Дык, переживаем за него... :rolleyes: :pardon:

Странные вы))
Для чего?
А по суті,в спорі зароджується істинна!!!
Я от реально задумалася,що занадто багато витрачаю на їжу?

:dntknw:прикольно конечно, похейтить человека за то, что он живет не так как вам хочится))) Панимаю
Злі Ви сьогодні:cray:
Нехай живе собі як хоче)))Він дискусію веде й фотозвіт свого економхарчування з якоюсь ціллю виставив?

А складіть мені економне меню на тиждень для трьох дітей,бо чоловік вже втомився збільшувати доходи...Мені транжирі весь час не вистачає грошей:isterika:
Я не знайомий з особливостями харчування дітей. Але базова рекомендація для всіх це-проста їжа, вона зазвичай корисна і відносно дешева.
Максимум, что ТС может себе позволить, это горох, бобовые, сейчас тоже не дешёвые.
Варто все ж за себе відповідати.
Він дискусію веде й фотозвіт свого економхарчування з якоюсь ціллю виставив?
Ось для цього:
Я от реально задумалася,що занадто багато витрачаю на їжу?

Злі Ви сьогодні:cray:
Нехай живе собі як хоче)))Він дискусію веде й фотозвіт свого економхарчування з якоюсь ціллю виставив?
с той же целью, что и все создатели тем по теме форума)))
поделиться своими мыслями, достижениями и тд)))
ведет себе импровизированый дневник)))

я же не о том)) а о том, что если я три раза человеку сказал, что не разделяю его взгляды, и он их не поменял, для чего говорить об этом 4й раз?)))
что то изменится?))

Кто шутит?

Не, я серьёзно, бобовые очень подорожали, я вчера покупала фасоль, так она уже с 50грн, уже 70.
я прям вижу, как ты пересолила чебурек, от переживаний))) ? ?

Странные вы))
Для чего?
Ага, сейчас, всё брошу и буду переубеждать тс.))) Постебаться - это да.)))

с той же целью, что и все создатели тем по теме форума)))
поделиться своими мыслями, достижениями и тд)))
ведет себе импровизированый дневник)))

я же не о том)) а о том, что если я три раза человеку сказал, что не разделяю его взгляды, и он их не поменял, для чего говорить об этом 4й раз?)))
что то изменится?))
Я сьогодні тіко перший раз в тему :vedma: і якби не фотозвіт,то :vedma:б мимо.

вона зазвичай корисна і відносно дешева.
В наш час-це нереально.Ви точно в Україні живете?Бо я два рази на тиждень ходжу за продуктами,то в мене кожен раз таке відчуття,що я ті гроші десь гублю по дорозі :cray:

Не дразнись, тут строгая экономия. )) ?
ну у тебя же домашние??
значит дешевле чем в магазе))) вот и экономия))
В наш час-це нереально.Ви точно в Україні живете?Бо я два рази на тиждень ходжу за продуктами,то в мене кожен раз таке відчуття,що я ті гроші десь гублю по дорозі :cray:
5 человек (где трое дети и мужик) и 1 мужик))) вот и экономия))))

Назад
Угорі