Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я теж проти. Але люди все одно будуть брати кредити
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я теж проти. Але люди все одно будуть брати кредити
Я трішки меньше в цьому казанку від тебе, але тієї самої думки.Дід, я вже більше п'яти років дотримуюсь цього принципу. Та ще на питання "как не платить кредит?" відповідаю "есть один способ. 100%ный. Не брать кредит"
Згоден.Я трішки меньше в цьому казанку від тебе, але тієї самої думки.
"Якби час повернути"....
Я міг тоді не влазити і в моєму варіанті то було відвертою дурістю і безрасудством... але, нажаль, є такі люди, яким життєво необхідно буває.
І вони влазитимуть. Знову і знову... і знову

І як в таких умовах бути фінансово грамотним?
Мова за простих людей...Оффтоп"воєнкоми" разом із ДБР можуть на цю тему декілька томів написати
а простим людям, ну хз
Фінансова грамотність...вона така...Вже були теми щодо фінансової грамотності, але то все трошки не те. В умовах мирного часу фінансово грамотним бути простіше. А ось як бути під час військового стану?
Робота є, але ж її не так багато, та заробітна плата може бути меньше, ніж в мирний час.
Ціни зростають...
І як в таких умовах бути фінансово грамотним?
Просто дивлюся, а МФО все більше і більше вкладаються в популяризацію своїх послуг з кредитування... а це свідчить про те, що попит є і він надалі буде. А слідом і усі проблеми з цим пов'язані...
То Ви теж міліонер...Згоден.
Якось підрахував, скільки я витратив на пролохації...
Не беремо за всі п'ять років. Беремо останні 3 роки. Бо то була зовсім засада. По 700 грн щоденно. Коли більше, коли менше. Бо бували пролонгації і поь1500.
![]()
Непогано так годував)
А вони мене ще й ображали... нищеброд. Абидна...
Два місяці веду. Цікаво дуже)вести облік,розходів,доходів....
Ага, десь дуже близько.То Ви теж міліонер...
В мене ніколи не виходе вести облік,вродь все добре,всі одіті-обуті,тут бах....мала приходе з порваною курточкою,потім лікарня...То я і перестала записувати...Два місяці веду. Цікаво дуже)
Пам'ятаєте це фото?Два місяці веду. Цікаво дуже)
Ага, десь дуже близько.
А, забув про автокредит. Там чи 60000, чи 90000, не пам'ятаю точно, а автомобіль забрали.
Можна додати до тих грошей, що пішли в МФО
Ага. В мене там трохи менше. Я більше платив))))Пам'ятаєте це фото?![]()
Затягнути пояси та жити на кошти, які є((( МФО це теж не вихід. Наші депутати спокійно можуть придумати закони, відновити виконавчі написи або подібну хрєнь...в нас ніхто про людей не дбає. Реклами мфо зараз так багато , на кожному кроці, щоб людей в яму загнатиЯка може бути фінансова грамотність зараз...
депутати просто відірвані від реальності (та частина що не тримає шараги) і мислять "борги потрібно віддавати", мізків не вистачає у них зрозуміти, що вони ж самі й створили такі от умови ніщєтиНаші депутати спокійно можуть придумати закони, відновити виконавчі написи або подібну хрєнь...в нас ніхто про людей не дбає
Значит кому-то это нужно.депутати просто відірвані від реальності (та частина що не тримає шараги) і мислять "борги потрібно віддавати", мізків не вистачає у них зрозуміти, що вони ж самі й створили такі от умови ніщєти
Які саме зміни очікувати?Є сподівання, що ближче до весни , побачимо зміни в банківських і не банківських установах.
Оу. Сьогодні йшла як раз про це думала, наскільки змінився світогляд насамперед через війну та моє ставлення до фінансів. Гарна тема.Деякі основи всеодно залишаються. Наприклад не брати кредити на якийсь непотріб
Звісно змінився. Якось ще в 2021 році заходив до магазину, брав тачанку, набивав її повну. На касі ні разу такого не було, щоб закінчилися гроші на картці, або не вистачило паперових))Оу. Сьогодні йшла як раз про це думала, наскільки змінився світогляд насамперед через війну та моє ставлення до фінансів. Гарна тема.