fin.step - еще одно крипто мфо

• Автор теми Автор теми Keksovich
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 39
  • Перегляди Перегляди 8K
А Ви не фіксували процес оплати?
Зафіксувала, і скрін є і квітанція

Цікаво чи хтось ще з таким стикався.

Мені вони дзвонять цілий день бо я заявки залишила і пишу їм куди тільки можна. Розпитують про оплату, кажу що все є, всі підтвердження. Кажуть що розберуться, а звісно не вірю їм

Зафіксувала, і скрін є і квітанція

Цікаво чи хтось ще з таким стикався.

Мені вони дзвонять цілий день бо я заявки залишила і пишу їм куди тільки можна. Розпитують про оплату, кажу що все є, всі підтвердження. Кажуть що розберуться, а звісно не вірю їм
У мене таке було. Не зарахували платіж

І що в було? Так і не закрили?
Спочатку я їм телефонувала, вони запевняли, що все знайдуть, бо «ми ж не шахраї. Ніхто нічого, як результат 🌝
Терорили. При цьому казали, що бачать кошти, але кошмарити їм подобається більше. З великими нервами та сварками - закрили. Але то був жах. Надіюсь, з Вашими коштами все буде гаразд 👌

Спочатку я їм телефонувала, вони запевняли, що все знайдуть, бо «ми ж не шахраї. Ніхто нічого, як результат 🌝
Терорили. При цьому казали, що бачать кошти, але кошмарити їм подобається більше. З великими нервами та сварками - закрили. Але то був жах. Надіюсь, з Вашими коштами все буде гаразд 👌
Ох, блін. От мені все те ж саме під копірку говорять. При тому що в один день і лайт і кріпсі закрила. Там все ок, закрилось. А ці ніяк 😤

Ох, блін. От мені все те ж саме під копірку говорять. При тому що в один день і лайт і кріпсі закрила. Там все ок, закрилось. А ці ніяк 😤
це ви на гаманець чи на картку перекидали?

Не точно, бо може таке бути що їх дроп на бабки кинув, і тепер щоб компенсувати втрату будуть бабки з вас трясти
Не точно, бо може таке бути що їх дроп на бабки кинув, і тепер щоб компенсувати втрату будуть бабки з вас трясти
От і мені так здається

Сьогодні був останній день сплати, зробила 3 платежі на криптогаманець, 2 з них були зараховані, а один ні. Пообіцяли розібратися, але якщо до завтра не встигнуть, то відсотки нараховуватися за прострочення не будуть, і тероризувати близьких і знайомих не будуть. Чи варто вірити? Тому що більше всього не хочу щоб якось контактували з моїми знайомими. Як у вас було? Телефонували/писали?

Стосовно назви цієї гілки форму « Finstep - нова крипто МФО» то це абсолютно НЕ нова крипто МФО це продовження бітів. Просто бренд бітів вже вислужив своє в вони зробили ребрендинг

Вам все таки закрили? Якщо так, то через який проміжок часу? Та чи тероризували оточення

MaryRid,

Вам все таки закрили? Якщо так, то через який проміжок часу? Та чи тероризували оточення

MaryRid,
Так, закрили. Боротьба тривала близько 3-х місяців, вже не згадаю точно. Було все. Максимальний терор 💀

MaryRid, а з чого все розпочалося? Просто в мене з трьох проплат пройшло дві, а третю не зарахували. Відразу зателефонувала на гарячу лінію (це було вчора) і типу зафіксували, сказали що до кінця дня-максимум завтра закриють, що це їх вина, проблеми у тех.відділу, і що нікого кошмарити не будуть. Сьогодні чекала до 19:00, потім зателефонувала знову до менеджера, говорить що подала повторно заяву до тех.відділу і до завтра мають закрити. Взагалі сьогодні перший день протермінування, але менеджер по стягненню нікому не телефонував, розсилки не робив. Що очікувати завтра не знаю

MaryRid, а з чого все розпочалося? Просто в мене з трьох проплат пройшло дві, а третю не зарахували. Відразу зателефонувала на гарячу лінію (це було вчора) і типу зафіксували, сказали що до кінця дня-максимум завтра закриють, що це їх вина, проблеми у тех.відділу, і що нікого кошмарити не будуть. Сьогодні чекала до 19:00, потім зателефонувала знову до менеджера, говорить що подала повторно заяву до тех.відділу і до завтра мають закрити. Взагалі сьогодні перший день протермінування, але менеджер по стягненню нікому не телефонував, розсилки не робив. Що очікувати завтра не знаю
У мене не зарахували оплату. Теж телефонувала, вони обіцяли розібратися, але ні. І почалася карусель. Борг то не закрили. Дійшло до того, що казали, що кошти бачать, однак «будуть терорити принципово». З великими нервами ситуація вирішилась

Назад
Угорі