Фін форс телефонує кожну хвилину

І моїм рідним з прихованого номера телефонують,але не усім.Мене дістать не можуть,бо я номер змінила.Вони дуже ображені на мене).Мені казали на гарячій лінії,що навіть якщо номер не прихований ,вони його пробити не зможуть.Тільки записи розмов і скріни некоректної поведінки.Боже,це мабуть і моїм вже надзвонюють
Справа в тому що мені саме більше телефонують кожну хвилину,її мамі я знаю телефонують але не дуже ,а може вже і номер змінила ,а я не можу змінити

Вітаю.фін форси ще ті ідіоти. Мій борг їм продали сслоан..Вони учора весь Південь на ноги підняли.Прифронтові міста.Найшли усіх,навіть з ким ми ніколи не спілкувались.Я вчора скаргу в НБУ написала у вільний формі,побачу, чи це допоможе.Їх методи - то капець повний.Мамина сусідка поліцію викликала,люди всі нервові зараз,а ті приїжджати не хотіли.Через пару годин приїхали і сказали сусідці міняти картку.А Вам,як третьої особі,треба докази (запис розмови,скрін переписки) і скаргу в НБУ,так мені порадили на гарячій лінії того ж НБУ.Ліпше не вступати з ними у взаємодію.
Я думал, что уже никто подобным не занимается, что компании переходят на новый уровень - цивилизованный. Оказалось не все. Некоторые не поддаются эволюции.
Тільки вони телефонують зі скритого номеру ,вчора було десь 300 дзвінків , сьогодні мабуть так само буде ,бо вже почали
Они ещё умеют подменять номер. Представляете, звонит телефон, на экране показывает "мама", Вы берете трубку, а там какой-то австралопитек орет в трубку матом и феней, уведомляя, что приехал к Вашей маме и сейчас будет проводить ужасные манипуляции.
Polish_20230922_095232051.webp

У меня такое было. Скажу честно, я немного был удивлен. Пришлось к матери экстренно заехать. Конечно же никого не было. И позже я узнал, что есть такая фишка, как подмена номера. На форуме о ней многократно писали. Как раз ФинФорс таким страдает.

Я думал, что уже никто подобным не занимается, что компании переходят на новый уровень - цивилизованный. Оказалось не все. Некоторые не поддаются эволюции.

Они ещё умеют подменять номер. Представляете, звонит телефон, на экране показывает "мама", Вы берете трубку, а там какой-то австралопитек орет в трубку матом и феней, уведомляя, что приехал к Вашей маме и сейчас будет проводить ужасные манипуляции.
Polish_20230922_095232051.jpg

У меня такое было. Скажу честно, я немного был удивлен. Пришлось к матери экстренно заехать. Конечно же никого не было. И позже я узнал, что есть такая фишка, как подмена номера. На форуме о ней многократно писали. Как раз ФинФорс таким страдает.
Мені ще тільки такого не вистачало ,скаргу в нбу не можу подати ,вертають назад

Мені ще тільки такого не вистачало ,скаргу в нбу не можу подати ,вертають назад
Не стоит переживать. Ну позвонит с какого-то номера и что? Теперь Вы знаете, что они могут подменивать номер и уже не будете так переживать, как я в свое время

? У копів мабуть теж "рильце в пушку" )))
Може і таке бути.У мене чоловік ветеран поліції,то він розповідав,що у ці компанії набирали з їх служби(не патрульна поліція),і не самих кращих працівників,а у яких "рильце у тому самому пушку",як Ви написали) Сьогодні йшов на роботу гучно розмовляв, напевно і його знайшли.Але він в курсі діла .Чекаю Перемоги і відкриття кордонів,щоб карму боргову очистити свою)

Не стоит переживать. Ну позвонит с какого-то номера и что? Теперь Вы знаете, что они могут подменивать номер и уже не будете так переживать, как я в свое время
Кончені просто добре що є форум і тут можна дізнатися про їх методи і бути вкурсі
Які МФО їм продають?
Знаю що тут Сслон
А хто ще з колекторських компаній може телефонувати з скритого номеру?

Останнє редагування:
Справа в тому що мені саме більше телефонують кожну хвилину,її мамі я знаю телефонують але не дуже ,а може вже і номер змінила ,а я не можу змінити
Я ,роки два назад,вже писала свою "історію кохання з МФО").. У мене син старший медик- інтерн,зараз дитина працює у військовому шпиталі,і от він теж не може зміните номер,бо багато пацієнтів і таке інше.А вони його атакують..Він нервує дуже.Мама номер буде міняти сьогодні,якщо діставати будуть.Бо телефонують в робочий час.Я б дуже хотіла,щоб усі реагували,як мій молодший син...але маємо багато різних реакцій,деякі люди дуже люблять істерики,це їх смак життя) А ,ще вони позвонили доці вітчима покійного ,вона займає високий пост у місті..напишу на російській мові посаду:Председатель центрального районого суда ,маю надію ,що заткнуть їх .

Кончені просто добре що є форум і тут можна дізнатися про їх методи і бути вкурсі

Знаю що тут Сслон

А хто ще з колекторських компаній може телефонувати з скритого номеру?
Доброго вечора.Як Ваші справи?Сьогодні не сильно діставали дзвінками ті вилупки?

Доброго вечора.Як Ваші справи?Сьогодні не сильно діставали дзвінками ті вилупки?
В мене їх нема, але коли 200+ дзвінків було, то сьогодні 1.
Вчора треш був звонили безбожно. Сьогодні 1 роз

Вчора треш був звонили безбожно. Сьогодні 1 роз
Ліпше їх ніколи не знати.І у розмови не вступати.Люди починають цікавитися,от їх і штормлять.До мене колись дзвонили за знайомого,я на півслові сказала що не знаю людину і закінчила розмову.Вони,як ті свідки Егови,задай одне питання і вже фіг відчепишся.

Сьогодні знов ох...їли з своїми звінками.
Ліпше їх ніколи не знати.І у розмови не вступати.Люди починають цікавитися,от їх і штормлять.До мене колись дзвонили за знайомого,я на півслові сказала що не знаю людину і закінчила розмову.Вони,як ті свідки Егови,задай одне питання і вже фіг відчепишся.
От і кажу знайомій, кажи що не знаєш мене.

Сьогодні знов ох...їли з своїми звінками.

От і кажу знайомій, кажи що не знаєш мене.
Таня,доброго вечора.А моїм шо кажи,шо не кажи.Цікаво їм,наче новин не достатньо.Один молодший син і чоловік підтримує,я це дуже ціную.Я сьогодні задумалась про те,доки буду з прірви вибиратися, не спілкуватися взагалі з родичами.Я нічого і нікому пояснювати не буду.Раніше треба було розмовляти,а зараз пізно,немає між нами довірливих душевних стосунків і не буде .Якби були я б не пішла до МФО за допомогою.

Таня,доброго вечора.А моїм шо кажи,шо не кажи.Цікаво їм,наче новин не достатньо.Один молодший син і чоловік підтримує,я це дуже ціную.Я сьогодні задумалась про те,доки буду з прірви вибиратися, не спілкуватися взагалі з родичами.Я нічого і нікому пояснювати не буду.Раніше треба було розмовляти,а зараз пізно,немає між нами довірливих душевних стосунків і не буде .Якби були я б не пішла до МФО за допомогою.
І я не хочу нікого знати. Знайома ще розуміє плюс мінус, а родичі призивають, нічого мені не казали, але я знаю що призивають.
Призирають. Вибачте за помилки
У вас давно просрочки?

І я не хочу нікого знати. Знайома ще розуміє плюс мінус, а родичі призивають, нічого мені не казали, але я знаю що призивають.
Я сьогодні так і сказала мамі,живи своїм життям,а мене контрольувати не треба.Я вже жінка похилого віку.Це смішно.У мене план за 2 роки віддати борги і почати жити.Ті,хто мене любив,допоміг і не ставив умови зайві питання вже давно немає на цьому світі.А перероблювати мене нікому не дозволю.Мама кожному щось пояснює,виправдовується,так мене бісить.Я за своїх дітей всіх повбиваю,не дай Бог що.Я їм можу наодинці претензії сказати і розібрати проблему, але чужі люди право не мають чипати їх.
Півтора року просрочки у МФО ціх чортових.

У вас давно просрочки?
Таня,йдуть вони до біса,хто нас презирає.Я не вбивала і не ошукувала нікого.Пішла від чоловіка,бо ми різні люди ,з бізнесу теж пішла і виживала у провінційному місті після великого міста.Ні в кого нічого не просила.Вроді не дзвонили ,але мама цікавиться подробицями.От нащо їй то треба.Вона привикла,що моя сестра сто раз на день дзвоне.Але я зовсім інша.Я раз у місяць їх можу почути і мені достатньо
Від тих пиздюків захищаємося,нерви на межі,ще й родичі воду каламутять.Іноді хочу жить десь далеко -далеко,загубитися, тільки листівки пару раз у рік їм відсилати на Новий Рік і День Народження і всьо..так і зроблю після війни.

Останнє редагування:
Доброго дня форумчани. Як боролися з фін форсом ? Телефонує кожну хвилину вже другий день. Кредит не мій ,не родичів навіть ,достали вже просто ,написала їм на електронну адресу,відповіді нуль ,порадьте куди поскаржитися
Як це все у вас скінчилося?
Доброго дня форумчани. Як боролися з фін форсом ? Телефонує кожну хвилину вже другий день. Кредит не мій ,не родичів навіть ,достали вже просто ,написала їм на електронну адресу,відповіді нуль ,порадьте куди поскаржитися
Чим це все у вас скінчилося?
Чим це все у вас скінчилося?

Останнє редагування:
Назад
Угорі