фін форс реально може вліпити напис?

• Автор теми Автор теми Наталяяя
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 849

Наталяяя

Читач
Дописи
24
Реакції
2
Бали
3
Наталяяя не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня! Підскажіть фін форс реально може вліпити напис? прострочка з вересня місяць тому передали ніби як до фінфорсу, ми домовились і я готова була проплатити однак .........захворіли на ковід , зрозуміло платити нічим, а вони хочуть проплати кажуть заблокують рахунки.

Меня вот в том месяце финфорс передали кредитэкспресс

Наталяяя, да, реально. А Вы не читали темы по Дорошкевич и финфорс?
вони хочуть проплати кажуть заблокують рахунки.
Сами не заблокируют, но могут сделать исполнительную надпись, после чего идут к исполнителю и уже исполнитель может заблокировать карты.

Наталяяя, Нажаль єдиної однозначної відповіді тут немає.
Так, дійсно фінфорс звертається до кишенькових нотаріусів за вчиненнями ВНН...
проте це роблять не всім поголовно ... багато чинників... В мене вже 1.8року протермінування - жодного напису чи судового позову.

Доброго дня! Підскажіть фін форс реально може вліпити напис? прострочка з вересня місяць тому передали ніби як до фінфорсу, ми домовились і я готова була проплатити однак .........захворіли на ковід , зрозуміло платити нічим, а вони хочуть проплати кажуть заблокують рахунки.
Можуть,але не всім

Уже влепил. Подала в суд.назначено на04.01

Назад
Угорі