ФІН ЕНЕРДЖИ

Kokondokoala

Форумчанин
Дописи
570
Реакції
534
Бали
473
Kokondokoala не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вроде перекопал поиск не нащел толком инфы про ФІН ЕНЕРДЖИ подскажите кто сталкивался как себя ведут и чего ждать от них?)

Вроде перекопал поиск не нащел толком инфы про ФІН ЕНЕРДЖИ подскажите кто сталкивался как себя ведут и чего ждать от них?)
Взагалі ніяк. Тупо ставлять на автододзвон і все, пару десятків номер заблокуєте і все.

Взагалі ніяк. Тупо ставлять на автододзвон і все, пару десятків номер заблокуєте і все.
я немного проще сделал) у меня труколлер отбивает на занято а на операторе стоит переадрес если занято на ловлаве с их ущербным роботом) все операторы заняты... пусть говорят с друг другом)

я немного проще сделал) у меня труколлер отбивает на занято а на операторе стоит переадрес если занято на ловлаве с их ущербным роботом) все операторы заняты... пусть говорят с друг другом)
У мене чомусь труколлер їх пропускав, половину дзвінків. Ну я не була сильно зайнята, вручну шт розблокувала, потім дуже рідко пробивалися. Не факт, що зараз сильно будуть бомбити, у мене після нового закону дзвінків майже немає, хоча, може, і співпадіння.

Назад
Угорі