Bitcapital Фейковий борг,як боролися ви

• Автор теми Автор теми Nateshuk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 310

Nateshuk

Форумчанин
Дописи
33
Реакції
0
Бали
3563
Nateshuk не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Це вже друга моя тема,я перепрошую. Але хотілося би дізнатися що робити і чи можна довести щось

Вже і в поліцію,і в НБУ, до спини то все. Вчора маму довели, сказали що пришлють типу аудіо з моїм голосом
Нічого не пришлють, ігнор повний та і все, через місяць відчепляться. Вони не законні в Україні, звичайне шахрайське кодло. Ну пришлють фото з паспортом, ну напишуть боржник, ну і що? В мене 500 тисяч боргу, купа МФО, 2 банки, йдуть суди, розлучився, переїхав і почав нове життя, сам з боргами. Було що хочеш, все це повна єрунда. Забийте і живіть своє життя.

В цілому випадків фейкових боргів бітів вже стало менше але це субʼєктивно, можливо одиночні випадки ще є, на вас коли оформили? Якщо ви увійшли як пишете то напевно не через зміну номеру телефону, бо раніше писали що номер телефону змінюють і навіть увійти не виходить. Ще підкажіть як у вас вони кошти перевели, змінили гаманець на свій та туди вивели?

В цілому випадків фейкових боргів бітів вже стало менше але це субʼєктивно, можливо одиночні випадки ще є, на вас коли оформили? Якщо ви увійшли як пишете то напевно не через зміну номеру телефону, бо раніше писали що номер телефону змінюють і навіть увійти не виходить. Ще підкажіть як у вас вони кошти перевели, змінили гаманець на свій та туди вивели?
Там зараз щоб шось так технічне зробити, треба дзвінок по відеозвязку з оператором щоб підтвердити особистість
Тобто про проблему знають і ловлять тих хто таким тай займається)
Як мінімум вони почали діяти набагато обережніше бо дійсно випадків стало прям мало
Але це все можуть бути мої догадки

Там зараз щоб шось так технічне зробити, треба дзвінок по відеозвязку з оператором щоб підтвердити особистість
Тобто про проблему знають і ловлять тих хто таким тай займається)
Як мінімум вони почали діяти набагато обережніше бо дійсно випадків стало прям мало
Не дзвонили, взагалі, передивилась,брала виписку з водафон

Встановлений на мій крипто гаманець

Не мій крипто гаманець/ очєпятка

Останнє редагування:
Раніше по дурості брала в них-закривала. Потім попросила заблокувати кабінет, через певний час почалися дзвінки всім і мені що віддати борг
Я хотіла взяти
Не дали
Самі відмовили
Больше року пройшло вже
А тепер смс прийшло в вайбер
Мені та ще дівчинці текст однаковий
Не знаю вони чи ні
Чи вони зразу погроз?

Вкладення

• Screenshot_20260618_124719.webp
    Screenshot_20260618_124719.webp
    106.9 Кб · Перегляди: 33