Фэйковые менты-звонилки

• Автор теми Автор теми Haiz
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 37
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Мне Кредиткафе звонили всем контактным, на работу и даже на работу мамы и представлялись нацполицией и говорили, что я в розыске, скрываюсь от уплаты долгов.
Ну, "неуплата налогов" даже круто звучит, это сейчас модный и уважаемый трэнд)

Подскажите, кто сталкивался, от каких контор контактным могут звонить якобы менты и называть гигантскую общую сумму долга по всем мфо?
Е-Кеш, мистер Мани, сслоун

вчера матери звонил типа следователь , меня спрашивал , мать трубку бросила , а перед эти приходили два письма по поводу заявлений в милицию и прократуру от быстрозайм и готивочка
Мені така сцука позвонила начальниці і представилась слідаком. А та д*pa повірила. Визвала мене і дала номер телефону, щоб я перезвонила. Я кажу, ви що? Який слідак? Вони викликають повісткою, якщо треба, а не обзвонюють всіх підряд. Фантазери. Нажаль, хто дзвонив неясно.
Но я підозрюю, що сс лоун, Е кеш.

які менти?)))це реально якшо брали не на своі дані

Мені така сцука позвонила начальниці і представилась слідаком. А та д*ра повірила. Визвала мене і дала номер телефону, щоб я перезвонила. Я кажу, ви що? Який слідак? Вони викликають повісткою, якщо треба, а не обзвонюють всіх підряд. Фантазери. Нажаль, хто дзвонив неясно.
Но я підозрюю, що сс лоун, Е кеш.
Начальниця Вам повірила? Ще були дзвінки їй? У мене зараз треш на роботі.

Після того був армагедон на роботі. Це рівно рік тому. Звонили їй на мобілку, і на робочі стаціонарні телефони. Треш був повний. Розмова була неприємна. І не раз. Навіть поліцію викликали на роботу, вони дзвонили без перестанку. Поліцію, доречі, облаяли матами в трубку.

Дзвінки йдуть на номери колег, бо є доступ до них в інтернеті і всім кажуть, щл я їх зробила плручтителями. Штат великий, деяких не згаю.
В
Після того був армагедон на роботі. Це рівно рік тому. Звонили їй на мобілку, і на робочі стаціонарні телефони. Треш був повний. Розмова була неприємна. І не раз. Навіть поліцію викликали на роботу, вони дзвонили без перестанку. Поліцію, доречі, облаяли матами в трубку.
Ви залишились там працювати?
Дзвінки йдуть на номери колег, бо є доступ до них в інтернеті і всім кажуть, щл я їх зробила плручтителями. Штат великий, деяких не згаю.
В
Як Ви це пережили?
В

Як Ви це пережили?
Якщо можна, в лічку я Вам напишу, мені потрібна особиста порада саме по роботі.

Останнє редагування:
И что наши беззубики? Все равно оказалось, что нет состава преступления?

Дівчина- поліціянт, соплюха, сказала: ну, не беріть трубку! А нічого собі, що це держустанова, де неможна не взяти трубку!!!
У меня возникает вопрос, глядя на такую "работу" - зачем они вообще нужны, зачем платятся налоги, если люди получают взамен шиш, а не помощь

У меня возникает вопрос, глядя на такую "работу" - зачем они вообще нужны, зачем платятся налоги, если люди получают взамен шиш, а не помощь
Коли я написала їм заяву, мене ніхто не викликав ні разу. Я пішла на прийом в ГУНП області. Там чекала тиждень по запису прийому. В результаті - отримала поштою відписку. Зате мене вразила розкіш кабінету начальника поліції! :mad:
Якої справедливості ми чекаємо?

Коли я написала їм заяву, мене ніхто не викликав ні разу. Я пішла на прийом в ГУНП області. Там чекала тиждень по запису прийому. В результаті - отримала поштою відписку. Зате мене вразила розкіш кабінету начальника поліції! :mad:
Якої справедливості ми чекаємо?
Вот, и нужна была реформа? Если получили те же яйца только в профиль. Вспоминается мне анекдот про проклятое место. Может, у нас все органы власти в таких патогенных зонах?

Купила компания Мерседес завод АвтоВАЗ. Перенастроили производство, запускают конвейер. . . Бац! на выходе Жигули!
Демонтируют оборудование, пригнали новое из Германии, установили, наладили, запускают. ! ! ! снова Жигули!
Увольняют нах*р весь персонал завода, привозят работников из Германии, налаживают, проверяют, запускают. СЦУКО! На выходе вновь - Жигули!
Около завода холм, на нём отдыхают гл. инженер и директор завода (оба с приставкой Экс.. Смотрят на всё это. Инженер директору:
- А я тебе говорил - место проклятое! ! ! А то всё "руки из жопы, руки из жопы"

Який вихід? Піти з роботи самій? Чи всё одно звільнитись, але зі шкандалем??

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі