FCSR MT снимает с карты деньги

• Автор теми Автор теми Azarina
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 4K

Azarina

✩ Premium ✩
Дописи
75
Реакції
75
Бали
3590
Azarina не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Кто знает, чей это хвост FCSR MT? Пытались снять только что 100 со старой карты, но слюнями удавились ? мфо-чмошников много у мя, но кроме кф.
Вчера с ними договорилась на реструктуризацию, мне кажется они не будут. Звонили сегодня с1сь4і, кредит7 и е-воши ?

Там не вгадаєш, по цьому терміналу багато шараг списує, я теж пробував шукати інфу, та і це питання не раз на форумі піднімалось, звіряв списки мфо які писали люди і з моїм він не збігався.. в мене теж раз пару грн вкрали пітушки

Є тема на форумі,писали що КФ.
Не, кф навряд. Я з ними вчора домовилась. А хоча стоп. . . Як в них оформила займ, то відразу було знято 300грн і підписали мене на страхову компанію. Виродки тупоголові

Оффтоп
Admin, Ты читал сегодня тему "кто звонил" ? ... Тёма ответил "домофон"... я сначала улыбнулся, думал то шутка такая... а он пото скриншот прислал с подписью домофон ... упал со смеха :lol: :lol: :lol: ... и главное шо автору темы это пинснец как помогло ?

Не, кф навряд. Я з ними вчора домовилась. А хоча стоп. . . Як в них оформила займ, то відразу було знято 300грн і підписали мене на страхову компанію. Виродки тупоголові
Домовились,але ж ще не заплатили?

Назад
Угорі