Сподіваюсь завтра вони вийдуть на звязок.Мені особисто гарантійку не дали, але за декілька днів дали довідку про закриття кредиту та в УБКІ теж закрито все
Закрити їх за такою пропозицією - прямо шик.
Дякую.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Сподіваюсь завтра вони вийдуть на звязок.Мені особисто гарантійку не дали, але за декілька днів дали довідку про закриття кредиту та в УБКІ теж закрито все
Удачі Вам у вирішенні питання))Сподіваюсь завтра вони вийдуть на звязок.
Закрити їх за такою пропозицією - прямо шик.
Дякую.
Поясніть, будь ласка, для зовсім необізнаних... Про що йдеться?Подивіться в КІ вторинного кредитора.
І все стане зрозуміло)
Написала, надіслали гарантійку на e-mail. Оплатила, чекаю закриття. Дякую за пораду.так, але краще подзвоніть їм або на сайті у чаті спишіться з ними
то це чудово, вітаю))Поясніть, будь ласка, для зовсім необізнаних... Про що йдеться?
Написала, надіслали гарантійку на e-mail. Оплатила, чекаю закриття. Дякую за пораду.
я особисто у вересні закривав їх за тіло та все норм, і в УБКІ все нормЄ інформація, що ФФ після сплати по гарантійці, наданні довідки про закриття та зміни в УБКІ надсилає смс із вимогою сплати (відсоток знижки при цьому зростає 20, 50, 60...в разі неоплати продаж іншим. Кажуть, що технічний збій, але факт є фактом....Краще бути уважним до цього.
Це було закриття у січні 2023, потім два рази надсилались смс у лютому по закритому кредиту.я особисто у вересні закривав їх за тіло та все норм, і в УБКІ все норм
може дійсно якісь глюки були, а може... хз.... головне при закритті це отримати довідку про закриттяЦе було закриття у січні 2023, потім два рази надсилались смс у лютому по закритому кредиту.
Так в тому то й річ, що Довідка була і в УБКІ закрито. Будемо вважати, що технічний збій...Інакше це вимагання повторної сплати вже закритого кредиту...може дійсно якісь глюки були, а може... хз.... головне при закритті це отримати довідку про закриття
ну так, за це й нагнути можно їхТак в тому то й річ, що Довідка була і в УБКІ закрито. Будемо вважати, що технічний збій...Інакше це вимагання повторної сплати вже закритого кредиту...
На сайті УБКІ в розділі Кредитна історія має бути Інформація за договором.Поясніть, будь ласка, для зовсім необізнаних... Про що йдеться?
Зрозуміло! Передивилась всю свою історію. Дякую.На сайті УБКІ в розділі Кредитна історія має бути Інформація за договором.
І якщо кредит проданий, то графа Вторинний кредитор ЄДРПОУ
Переглянути вкладення 125338
Доброго дня. Я взагалі не знаю хто це такі, алеФаст фінанс шле повідомлення про знижку на закриття боргу . Прошу гарантійний лист. Не присилають.Хтось мав справу с ними, закривали борг без гарантійного листа?Бо мала справу с другими конторами.
Нєа, мені прийшла супер пропозиція на 75%більше вже думаю що ні
75 % від тіла??Доброго дня. Я взагалі не знаю хто це такі, але
1) мене вони теж спамлять про можливість закритя кредиту зі знижкою то 65, то 70%
2) сьогодні прочитала що ТОВ "ФАСТ-ФІНАНС" (ЄДРПОУ 44227821) - якщо це вони - втратили свою ліцензію. Дев’яти небанківським фінансовим установам анульовано ліцензії, 13 – виключено з реєстру
Туди їм і дорога.
Нєа, мені прийшла супер пропозиція на 75%
На прощальный корпоратив собираютДоброго дня. Я взагалі не знаю хто це такі, але
1) мене вони теж спамлять про можливість закритя кредиту зі знижкою то 65, то 70%
2) сьогодні прочитала що ТОВ "ФАСТ-ФІНАНС" (ЄДРПОУ 44227821) - якщо це вони - втратили свою ліцензію. Дев’яти небанківським фінансовим установам анульовано ліцензії, 13 – виключено з реєстру
Туди їм і дорога.
Нєа, мені прийшла супер пропозиція на 75%
Так, 75% від тіла)))75 % від тіла??
Скажіть будь ласка,а Ви їх з гарантійним закривали?я особисто у вересні закривав їх за тіло та все норм, і в УБКІ все норм
ні, гарантійку не давали, але довідку про закриття дали та в убкі все закритоМені вони сьогодні також прислали пропозицію за 75% від тіла( всього 500 грн хочуть). Думаю закривати їх на цьому тижні
Скажіть будь ласка,а Ви їх з гарантійним закривали?
якщо так, то закривайте, я за тіло закривав особистоТак, 75% від тіла)))