Фактор прислав листа для іншої людини

• Автор теми Автор теми Leona
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 2K
Мені,також,"Фактор" прислав мені листа,а в ньому звертаються до іншої людини,яка проживає в Івано-Франківській області,пишуть,що дівчина качай грошам винна...
Що мені робити з цим листом???

Dmitrik, в Вас яка дівчина, в мене Оксана,може,вони один лист набрали і всім боржникам розсилали, щоб хтось подзвонив і спитав:що за фігня?Но я дзвонити не буду,і пропоную організувати клуб листа дівчини з області, може вона так і дізнається,якщо існує насправді

Dmitrik, в Вас яка дівчина, в мене Оксана,може,вони один лист набрали і всім боржникам розсилали, щоб хтось подзвонив і спитав:що за фігня?Но я дзвонити не буду,і пропоную організувати клуб листа дівчини з області, може вона так і дізнається,якщо існує насправді
Також,Оксана

Dmitrik, ну вот, один лист всім разослали, і не заморачуються, серйозні коллектори, на чепуху не розмінюються, а Вас хто Фактору сосватали?

Dmitrik, ну вот, один лист всім разослали, і не заморачуються, серйозні коллектори, на чепуху не розмінюються, а Вас хто Фактору сосватали?
"Качай гроши"...У меня,вообще,с ними интересная "история" получилась....Просрочка с 20-го марта...Тогда,я еще,не читал форум и очень переживал... А через несколько дней в "вайбере","появился " некий коллектор Павел(фотография с автоматом)-который,надавил на меня и я,сделал пролонгацию....Потом,я сделал настройки конфединциальности "Вайбера" и этот Павел "пропал",и вскоре появился "Фактор"

Dmitrik, то вони в Вас бойові:спочатку качаї з автоматом, потім фактор з Оксаною,не засумуєш, добре, що знайшли форум,
НЕПОКОРНАЯ03, оце в Вас правильний настрій тепер,ось Вам пишу,а мені цей фактор дзвонить,переживають, щоб ми про них погане не писали

Останнє редагування:
Lilia, мені фактор наярював шо бєшєні 3 дні,поки з роботи не подзвонили і не сказали,що дзвонить фактор за качай гроші,а смс там чи лист-вони не можуть прислати, бо всі зайняті:дзвонять кому попало,руки зайняті
Це найгірше з роботи

Lilia, да, не приємно,мені вся ця братія дзвонить на роботу,задовбали

Назад
Угорі