Фактор колектор

• Автор теми Автор теми Иван Петровский
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 882

Иван Петровский

Форумчанин
Дописи
646
Реакції
760
Бали
5305
Иван Петровский не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сегодня в 7:40 звонок
То не було дні чотири , то в сім ранку
Вже писав в Нацком, і дзвонив на урядову на них і їм на пошту надсилав копію звернення в Нацком - до попи
Ну я не полінюсь сьогодні повторити операції
Хай собі тризвонять ,но не в 7 ранку
Починаєш по трохи забувати - здрастє я Ваша Настя!!!
Но не унивать!!
Хто як з Фактором бореться?
Харошого дня!! Мої крепкі духом воїни! Сонця вам

Никак не боремся режим*.бывает в 7 звонят,бывает с 12 начинают,позавчера 5 звонков в блок ушло,вчера 18.за неделю с половиной 111 заблоченных от них.

Вкладення

• Screenshot_2020-02-28-08-15-35.webp
    Screenshot_2020-02-28-08-15-35.webp
    67.9 Кб · Перегляди: 56
Вже писав в Нацком, і дзвонив на урядову на них і їм на пошту надсилав копію звернення в Нацком - до попи
Но не унивать!!
Зачем с убогими боротся. Чтоб в 7.00 не звонили - постпвте телефон на беззучний. А вообщето я с ними дружу уже почти два года, прикольно так, аж ломка начинается если не поговорю с кемто. Начинаю разговор с того что прошу представится полностю, фіо должность, потом настаиваю на том чтоб обращались ко мне на украинском ( они любят русский) если вдруг сриваются на чтение скрипта - говорю нененене, обично срабативает. В общем разговор сводится к тому что они постоянно отвечают на мои вопроси. Обажаю бесить их.

Вкладення

Никак не боремся режим*.бывает в 7 звонят,бывает с 12 начинают,позавчера 5 звонков в блок ушло,вчера 18.за неделю с половиной 111 заблоченных от них.
Но наче-б то спокійні
Але доставучі
Звонять саме коли не вчасно
Бррр
І нацком не поспішає відповіс
Зачем с убогими боротся. Чтоб в 7.00 не звонили - постпвте телефон на беззучний. А вообщето я с ними дружу уже почти два года, прикольно так, аж ломка начинается если не поговорю с кемто. Начинаю разговор с того что прошу представится полностю, фіо должность, потом настаиваю на том чтоб обращались ко мне на украинском ( они любят русский) если вдруг сриваются на чтение скрипта - говорю нененене, обично срабативает. В общем разговор сводится к тому что они постоянно отвечают на мои вопроси. Обажаю бесить их.
Ахахахха))

Но не унивать!!
Просто не разговариваю с ними

Просто не разговариваю с ними
В нас пропав дух боротьби.
А я от щойно через Урядову через сайт подав на Качай
І на Факторят
Ще один варіант
Ще один стук в двері
А стукаючому відкриють
...