Есть ли такие счастливчики 2024-2025 годов, на кого МФО не подавали в суд?

• Автор теми Автор теми лямуррр
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 43
  • Перегляди Перегляди 2K
Чтобы ни одна шарашка на вас в суд не подала? Поделитесь какие просрочки у вас, много ли МФО, как решаете по ним?

Читаю форум и складывается впечатление что таких нет. Интересуют именно относительно свежие долги
Кредити 24 року. Манівео (Таліон) подали, ЄАПБ 4 договори в них, подали по одному.

каждого в нашей ситуации крыша хоть чуть-чуть, но протекает, вопрос только в степени протекания)))
Согласна на все сто

Кредити 24 року. Манівео (Таліон) подали, ЄАПБ 4 договори в них, подали по одному.
А странно что все кучей не подали в один иск...все четыре же могли...или нет

подача в суд шарагами то рандом, ну можливо подають швидше на тих у кого є підтвердженні офіційні доходи
Ото видать тот рандом меня и выбрал, что ШГ в суд подали🙈🤪🤣
Хотя оф.доходов нет с 2019 года🤪🤣

Ото видать тот рандом меня и выбрал, что ШГ в суд подали🙈🤪🤣
Хотя оф.доходов нет с 2019 года🤪🤣
шг змінили політику і вирішили бігати по судах, зараз внн заборонено тому вони діють іншими шляхами)

шг досить старожильна контора на ринку, я сам колись грішив і робив їм рекламу десь у 2018 чи то раніше))))

шг змінили політику і вирішили бігати по судах, зараз внн заборонено тому вони діють іншими шляхами)

шг досить старожильна контора на ринку, я сам колись грішив і робив їм рекламу десь у 2018 чи то раніше))))
Они, cyku сначала в суд подали, а на ДР прислали письмо, на эл.почту, что рады тому, что я их клиент🙈🤣🤣🤣 ну не козлы?🤪

В мене кредити з 22го по 24й рік, подали в суд ЄАПБ, за допомогою юристу з форума, відбився, ще й повернув кошти на правову допомогу. Тепер подали в суд Сенс Кредит, це така офлайн мфо була. Ну там вимагають лише тіло з відсотками і за правничу допомогу, сума невелика, нема сенсу захищатися.

не намагайтесь там знайти якусь логіку

подача в суд шарагами то рандом, ну можливо подають швидше на тих у кого є підтвердженні офіційні доходи
Це я))) мінімалка))

Бачили що новий законопроект, попалося тільки що.

Та краще б подали та здихався б їх.
Просто мені здається через суд через сімсот років не розплатимся. А воно ж тягнеться за тобою як сопля.

В з ВР можна ж виїхати і повертатися додому?

ОК, расшифрую. С 05.09.25 снова тикает срок исковой давности. Вот и забегали, как тараканы. По моим прогнозам, будет и звонков больше, и судов, причём даже по займам, выданным ещё в незапамятные времена. С другой стороны, будет и нормальных предложений больше.
Так мораторій був на строки позовної давності. 4 вересня 2025 верховна мораторій зняла. Якщо я правильно розумію, то строк позовної давності будуть рахувати з 2025, ну принаймні по моїм боргам які з 2023 року? Бо з 2023 до 2025 діяв мораторій.

Якщо я правильно розумію, то строк позовної давності будуть рахувати з 2025, ну принаймні по моїм боргам які з 2023 року? Бо з 2023 до 2025 діяв мораторій.
Так. Вельмишановні депутати дали нам зацікавленість прожити ще хоча б три роки))

Если подают в суд, и не платить виконавче провадження, что будет? Недвижимости на меня нет, нету и официальных доходов

Назад
Угорі